Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obdiv nejvetši

Jo pariska modzna nema tolik hereckyho talentu jako Angelina,ae ma styl ,kterej angelina nikdy mit nebude *13* nwm proč se do ni všichni tak navažite *7* ma kamoše,takze tak spatna zase nebude,a koukejte musi to bejt vadzne osobnost,kdyz ji zna pomalu kadzdej a vlastne naspivala jen par songu a mela par roliček...takže parisku nechte bejt *10* dokazala to,so nikdo z nas tady a upřimě kadzdy ma sve chyby a je fakt ze paris jich nema malo ae presto,ja ji teda obdivuju,dotahnout to tak daleko a přitom nic nedělat-to chce talent *4* *14* *4* I love paris
    p.s:to že ji obdivuju neznamena že sem stejna barbina jako ona *15*
    • Re: Obdiv nejvetši

co na ní obdivuješ,smím-li se zeptat?Ten její ksicht kerý vypadá jak dementní a zfetovaný prase v posledním tažení? *1* *1* *1* *1* ale neber to tak,že jí závidím,páč jí opravdu krom prachů není co závidět,je uplně ubohá *9* *9* *9*
    • Re: Obdiv nejvetši

ze prej kamose.jo ale kamose,ktery dycky enom zkazi,co treba takova Britney?za jeji zkazu mohla Paris,taky kdo jiny,a taky nechapu Avril,jak se s takoivou pizdou mohla vubec bavit *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7*
  • nazor

hezka,ale blba !!!
  • Paris sa vie predat a to je dobre.Nie je nadherna len do seba investuje. ale ani uplne skareda.Jedinne jej velke minus je to ze je neuveritelne hlupa. Mimochodom Stars are blind je pocitacovo upravena. Ona nevie spievat a to musi vediet kazdy *9*
  • čivava

čau všichni,mohl by mi někdo z vás napsat na mejla jak se jmenuje čivava kterou měla nebo ještě má Paris? Je to soutěžní otázka z časopisu, nevím kde bych měla hledat, dík moc.
  • Parisinka

Hele ten debil co nadáva na paris je asi chudák a pekne hnusnej magor.Je krásná a její civava taky *16*
  • *9* cože?co to tady čtu??? *8* áááá ona už dokonce aj píše?a to si zase všechny výtisky skoupí sama aby nikdo nepoznal že píše trapně a že to nikdo nekupuje?hmmm asi to tak dopadne, stejně tak jako s jejím cd *15* bože dyť je úúúplně naprosto vylízaná a její bláznivou povahu jí rozhodně nezávidím!dyť se o ní všude píše jenom ve zlém! *13*
  • ???

Ty vole tadyta namyšlená koza ze je nej???Ta kurva (?) ať chcípne *13* *13*
  • Paris je nejlepší

Paris není žádná kráva jen je trochu hloupoučká *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Paris je nejlepší

Trochu??? Trochu víc nemyslíš... *7*
      • Re: Re: Paris je nejlepší

trochu jo?? trochu moc vic!
  • spíš ty si trapná když posloucháš ty její trapné a otřesné písničky!!!bože tohle přece nikdo normální nemůže považovat za hudbu *13* *9*
  • 12mileynka12

paris ujde

jo ja nevim ale ujde
    • Endru
      to si piš že ujde
      *14* můj andílek Paris já jí mám radči než její kluk
      *14*
    • selenavan

Re: paris ujde

ja ju nenááááááávidííííím *8*
      • Endru
        tak to máš blbý a potom seš blbá i ty