-
bleeeeeeeee
je to velikanska kravka tohle neni celebrita *16* *8* *9* *13* -
OMG
jo deti, tomu se rika charakter...nekomu prijde dobra, nekomu prijde namyslena..nechapu ze se hadate kvuli tomu jak komu prijde sympaticka.. jste blbsi nez ona! *1* *1* -
-
Re: OMG
Plně stebou souhlasim každej má svůj názor *4*
-
-
divná
Paris a Britney sou nejhorší kazí showbiznis pořád dělaj úlety a vůbec se mi ani jedna nezdá a Paris už vůbec sorry lidem co ji miluji *9* *8* *5* *13* *9* *7* -
-
Re: divná
S tou Britney bych tak nesouhlasila... Od té doby co s ní začala Paris kamarádit, tak se začala takhle chovat! Paris ji zničila, a je to škoda.
-
-
prosíííím
prosíím kliknete bežte na tuto stránku nebojte není tam vir a co vám to udelá? nic:) je to otázka 5vterin moc dekuju...
http://s8.gladiatus.cz /game/c.php?uid=27567 -
Paris Hilton???...dokonalá
Paris je ta nejlepší ...je hezká..je prachatá..a slavná..a mam ji ráda a je mijedni proč ji někdo nemá rád každej má jinej vkus na lidi na hadry na muziku ale to je jedno tohle je muj názor....x.o.x.o. gossip girl *14* -
Můj názor !
Tohle je můj názor:
Paris mi přijde sympatická a myslím si že není tak špatná...párkrát měla nějakej trapas a lidi si jí víc všímaj,už si to nesmaže!!! Ona za většinu věcí třeba nemůže!Je jako normoš člověk ..chodí na večírky opije se a co? Bulvár z toho hned udělá...nevim co....V rozhovorech odpovídá v pohodě a je usměvavá..a navíc vy ji neznáte!Je pravda,že je asi trochu namyšlená,ale kdo by nebyl? S tolika prachama?A když jich má tolik je jasný že blbne....takže tohle můj názor *14* *4* *4* -
-
Re: Můj názor !
Já s tebou souhlasim...úplně přesně si vystihla i můj názor...
-
-
no fuuuuj
ja ji fakt nemusim!!!barbínu.....jednu nafoukanou!......je umělá jak pet falška neumí zpívat......hrát a neumí vlastně nic.....jen týrat zvířata...který když si koupí jinou kabelku tak je odloží páč se jí prestane to zvířátko líbit a hodit jako modni doplněk.tuhle ženskou fakt nemusim!!!!!!! *8* *9* *13* *10* *9* -
Myslim že kdybych byla borec tak mi při pohledu na Paris upadne péro *4* *9* *7* *1* *1* *1*
-
Nevím co proti ní pořád kdo má.....úplně ji chápu, protože já když máte peníze někdy to nedokážete neutrácet!!! Jenom závidíte, já nemám co závidět tak to vidim reálně *3* a zpívá suprově..a hraje taky suprově *5*
-
i love Paris
Miluju Paris,chtěla bych s ní chodit a neurážejte ji..je to nejbáječnější holka na celým světě.... *14* *14* -
-
Re: i love Paris
Ó jé,lesbička... *1*
-