-
jaaaa anet
fuuujjj neumi zpivat *8* *8* -
paris
Áno, Paris je trápna ale je to tiež len človek... *9* Ona chce len zaujať a to sa jej aj darí ale nakoniec z nej zostane len troska ako z každej takejto celebrity... Za nedlho už sa o ňu ani noviníri nebudú starať lebo už bude fakt trápna... -
Otázka
*7* Je Paris Hilton peroxidní nebo ne? *7* -
na jednu stranu mi paris nevadí a na druhou jí nesnášim...nevadí m páč je docela hezká.ale na druhou stranu je nafoukaná a drzáa blbá!!!!!!tak....mám v tom bordel!!!:0)
-
barbína
paris hilton je fat nejvetsi barbína na svete ja si myslim ze jeji sestra je lepsi nez ona -
nic moc
paris se mi zda namyslena! je proste zvlastni, mozna to neni pravda ale pripada mi tak! a taky na to ze je slavna a ze je to modelka tak vypada i svtim ze je nalicena starsi nez je! to je muj nazor a neni to prot ze bych ji zavidela jeji slavu no a stejne je to na prd byt slavna protoze vube nemas soukromi a vsichni po tobe chteji rozhovory -
Dobrá Paris
Já mám lidi jako je Paris prostě ráda,protože jsem jim podobná pro okolí jsem byla vžycky zhýčkaná a rozmazlená,bohatá holka takže osobnosti jako Paris Hitton,Britney Spears,Jamie Lynn Spears,Hilary Duff jsou v pohodě a jsou nejleeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppšššššššššššššššš šíííííííííííííííí. -
..
komentáře nějak utichly :) ale Andy to řekla moc hezky... *3* -
-
Re: ..
To má pravdu... *3* -
-
Re: Re: ..
*máš
-
-
-
slapka
mimo to ze je to super herecka a nadherna modelka tak ste do zivotopisu zapomneli napsat ze je to taky slapka. se vsema pripominkama se obracejte na djbanan@atlas.cz napiste mi nekdo PS: spis holky na kluky na ty letim jenom obcasne. -
Vy jste akorát parta co jí ty peníze závidí. Jste uplně ubohý!!!!!!! Aspoň něco dokázala.
-
-
Re:
Kdybys věděla co já dokázala! Zkus to co já a uvidíš! Určitě změníš názor! -
Re:
Ani trochu s tebou nesouhlasím! *13* -
Re:
Nevymýšlej si! *16* Není nic co bysme jí mohly závidět! *16* -
-
Re: Re:
Hele sice je bohatá, ale je to kráva! Nenávidím ji! Neumí zpívat! Nic ji nezávidíme!
-
-
Re:
Jo souhlasim ty co jí urážejí sou ubohý!!!!!Nikdy totiz nebudete jako ona!!!!!! *16* -
-
Budeme a drž hubu krávo! -
Nejsme ubohy! Ty ses ubohá! Kdo by měl rád takovou husu!
-
-