-
Nejhezčí jsou jen 3 hollywoodské celebrity(ženy): 1.místo Demi Moore 2.místo Cameron Diaz 3.místo Jennifer Aniston
-
hmm
Tak já si teda myslim že místo vymetání klubů večírků by ty peníze měla investovat do rozhodně užitečnějších věcí kterejch je tolik...A o její ineteligenci svědčí to že toho svýho malýho pejska vodložila jen proto že měl o par gramů víc než má mít a jí se to už na modní doplněk zdálo mac težký...mno nevim obrázek si o ní udělejte sami... -
blbý kecy....
bože to nemyslíte vážně? co to je za kecy? kdyby si radši každej zametl před svým prahem udělal by nejlíp.. přijde mi jako byste nikdy nekalili a jen dřepěli doma... každej někdy kalí a pak je z toho ostuda, jen se o tom mluví v určité skupině lidí a ne v bulváru.... v tom má holka smůlu, že je zrovna dědička hotelových imperií po celém světě.. takže se o ní bude mluvit tak nebo onak.... *7* -
-
Re: blbý kecy....
No, tak tohle jsou doopravdy blbý kecy! *15* -
-
Re: Re: blbý kecy....
ale no tak lidi, za vaší hloupost vám nikdo nemůže.... *5*
-
-
Re: blbý kecy....
Joo...jenže problém je v tom,že občas sice každej z nás zakalí,ale NE KAŽDEJ DRUHEJ DEN!!!A taky drtivá většina z nás u toho kalení neukazuje kozy nebo veřejně nesouloží (když to řeknu slušně)...a jestli ty máš vždycky ostudu když se vykalíš,to tě lituju...to musíš být asi pěkná hysterka nebo něco takovýho...normální lidi když se vykalej tak ostudu nemívaj *14* *14* *14* -
-
Souhlasím!!!!! *3* -
nechápu spojitost slov ostuda a hysterka? dovol abych ti objasnila původ slova hysterka... odvozeno od slova hysterie - neuróza projevující se prudkými polovědomými citovými reakcemi, kolísavostí nálad, podrážděností.... a nevím jak ty, ale já se bavím vždycky když mám čas a chuť a dokonce to umím bez ostudy.. zas na druhou stranu, Pariska nemůže za to, že media na ní mají potřebu stále něco vytahovat... ač úplně bezvýznamného... a pro bulvár je to senzací... *13* -
-
Re: Re: Re: blbý kecy....
No počkej,jakto že nemůže za to že na ni bulvár útočí???Může za to protože se sama dobrovolně vystavuje na obdiv a dělá věci jenom aby byla střed vesmíru.Ona to chce,chce aby se o ní psalo a je jí jedno jestli v dobrym nebo špatnym!
Teď jsem někde četla,jak byla na pláži,vyskočilo jí prso z plavek a ona ještě fotografům zapózovala a pak si ho teprv schovala.Trubka!
A pak že chudinka nemůže za to že na ni bulvár útočí...noo chuděrka malinká... *9* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: blbý kecy....
když se to tak vezme, tak máš pravdu, to je trochu přehnaný... :( ale mě je vážně jedno co ona dělá, mám jí ráda.. líbí se mi její CD a její vzhled a tím to pro mě končí.. hlavně každýmu se líbí něco jinýho, tak mi tu nepište jak má hnusnej a nos a šilhá jo, protože každej máme jinej vkus.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: blbý kecy....
Jo, každá máte jiný vkus! Markéta normální, a ty nějaký divný... *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: blbý kecy....
Přesně! *13*
-
-
Re: Re: Re: blbý kecy....
Ježiš marja!!! To je neuvěřitelný, co to tady píšeš za kecy!!! Proboha... Přestaň si tu hrát na chytrou! *13*
-
-
-
-
Stránky
Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!!
Díky!!! -
-
Re: Stránky
OK
-
-
SUPER!
Paris a Nicki Hilton jsou naprosto dokonalý!!!!! -
Paris
Už mě z těch všeumělkyň bolí hlava... *9* -
-
Re: Paris
Ohh... JISTĚ! Ale nepatříš náhodou mezi ty superslečny? *1* -
Re: Paris
Tak si vem paralen nebo něco takovýho *1* -
-
Re: Re: Paris
Heh... *1*
-
-
-
Star
Paris je Skvělá, té kočičce totálně závidím je Dokonalá.... -
Kočka
Je to nádherná ženská. *14* -
-
Re: Kočka
Kdes nechal/a oči??? *9* -
-
Re: Re: Kočka
Mě by to taky zajímalo... *15*
-
-
-
nejde to
neviete preco mi nejde pridat fotku k nejakemu filmu a vypisuje mi ze nie som prihlasena ked ja prihlasena som? prosim pomozte ja neviem co mam robit *9* -
-
Re: nejde to
No tak s tím ti nepomůžu... Já se nikdy nepřihlašuju... *9*
-
-
Masakr tahle holka :D