Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super Paris

Ahoj.PAris je úplně boží.A kdo jí nadává, tak jí akorát závidí prachy a další věci.A když jí nesnášíte, tak sem nemusíte chodit!!!Jo a má úplně boží CD.A naživo zpívá taky super.A chtěly by jsme vidět vás, kdybyste měli takový prachy co ona, tak myslíme, že by to dopadlo špatně. A má super zvířátka.A je aspoň dobře, že nám každý říká, že jsme její kopie.To jsme fakt šťastný.PAris jsi nej.PS:Máš skvělí věci od GUCCIHO.Jo a máme stejný triko co ty od Gucciho!Pá *14* *14* *3*
    • Re: Super Paris

Buehehehéééé...směju se tvé blbosti...hlavně že tričko od Guicciho *1* no já padám... *15*
      • Re: Re: Super Paris

A divíš se? Když je to její kopie? *3*
    • Re: Super Paris

jen taková pozn.: Má supr zvířátka...sice je furt týra, má je jako módní doplňky a když si koupí jiný lodičky, koupí si dalšího mazlíčka co se k nim hodí a toho předchozího odloží na dobu, kdyby našla nějakej supr svetřík v jejich barvě, ale jinak ty zvířátka sou fact supr *16* *16*
      • Re: Re: Super Paris

SOUHLAS! *13*
  • nechápu co furt pro ti ní něco máte.je to moje nejoblibenější herečka na celém světě!!!!!!Jak byla malá....tak ze základky šla na školu potoční a tam byl kroužek modelinku....zkusila to přihlásila se tam,půl roku ji zo šlo skvěle,ael měla také i kamarádky,které ji tam nechtěli,a pořád se s nima hádala.nakonec se stala modelkou,protože udržoala zdravou výživu,a váhu.Teď se stala herečkou a je jí skvěle...je to moje nej nej nej nejoblibeněšjí herečka a modelka na celém světě!Jestli máte někdo její fotky tak mi je pošlete a tento e-mail: kortinka@seznam.cz papa verunka milujivás *14* *14* *14* *4* *4*
  • kistynkaa

co

říkáte na novou písničku od Paris?? *14*
    • Re: co

ze ji radsi ani poslouchat nebudu nebo by mi urvala usi
      • kistynkaa

Re: Re: co

nějakej vtipnej vid *1* *15*
  • -avril-

-Avril-

já bych si třeba v životě nic růžovýho ani elegantního nevzala.Je to hnusačka,co má jedno oko vejš než druhý.navíc vlastní sbírku mopů(tech nejhnusnějších psů,co vůbec může mít)a ty já taky nenávidim
    Paris:Ha,jsem paris Hilton královna růžové barvy.všichni mě obdivujte!!! *3*
    Takže:shrnutí:Kdo jí má rád,at mi vleze do zadku.Je to blbý hovado,který nevý,co je IN a myslí si,že když je blondýnka,tak že je super!! *16*
  • .....

Paris je fakt strašná a namyšlená koza. A teď jetě ke všemu bude hrát ve filmu matku Terezu. Ten kdo to vymyslel, se musel do čista zbláznit.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *16* *3*
  • Důležitý vzkaz!

Čau všichni co nenávidí Paris!
    Prosím vždy když posíláte zprávu uveďte svůj věk. Ahojky!
    Vaše Sandy! *3*
    • Re: Důležitý vzkaz!

Jasně sééégro!!!!!!!! *4* *4* *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *5*
  • Missi

Já nemůžu pořád tomu uvěřit,že Paris má anorexii *9* .
  • Musím říct, že souhlasím s Pavlem K. Je mi jí až líto. Ona si svou popularitu zatím ničím pořádně nezasloužila kromě toho, že se o ní neustále dočítáme v bulvárních denících, kde se zase opila, jestli má nového přítele, nebo jaké lechtivé fotečky nafotila atd. A ještě k tomu, jak někdo přede mnou psal, že je hezká a chytrá. Hezká, to možná ano, ale uvědomme si, že kdyby každý měl tolik peněz, možnost si platit osobního trenéra a navíc spousty volného času, určitě by se to dělalo lépe. Stejně tak vizážisté... Ale hlavně k tomu druhému! Je sice pravda, že ji neznám osobně, ale kdyby to byla inteligentní mladá dívka, nechová se tak, jak se o ní dočítám!, dělá zcela jiné věci a navíc, prý ani neví, že hlavní město velké Británie je Londýn. Přečtěte si s ní někdy nějaký rozhovor... že by byla chytrá, se mi vážně nezdá, naopak!! A poslední věc- záleží jen na každém, jak využije to, co má. Ne každý, kdo má peníze, se nutně musí poflakovat po večírcích a kupovat si všechno, co je napadne.. jsou i tací, kteří to umí využít kladně, ale jistě- o takových se bohužel nic nedočteme. Koho by zajímalo, že nějaký chlap přispěl na nemocnici, když se ani nerozvádí, ani nehrál v žádném filmu, že?? Má ještě šanic být lepší, jistě, má to svým způsobem dost těžké, ale to ji nenutí k tomu, aby takhle promarnila svůj život.....
  • Čauký!

Ráda bych věděla kolik lidí má rádo Paris a kolik ji nenávidí. Posílejte mi prosím sem odpovědi a taky co si o ní myslíte! *7*
    Čau!
    • Re: Čauký!

*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *8* *8* *8* *8* *16* *8* *5* *5* *13* *13* *13*
    • Re: Čauký!0

asi nula *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* 6 let
  • kashenqaa-barbiee

!!!PaRiSsSsSsS!!!

!!!*10* NeWiM cO pRoTi Ní Máte *10*!!!

*14* *14* PaRiS hIlToN *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit