Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kráva

je tokráva............a dělá sex. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • paris

je pekna ale blba *13*
  • Dotazy

Díváte se vůbec na tyhle stránky? Jsou přece super. Moje první zpráva je s titulkem Důležitý vzkaz! Vždy mě poznáte podle přezdívky Sandy. *5*
  • Nevím, co na Paris všichni vidí. Je hezká, to se musí nechat, ale pouze s make-upem, pudrem, stíny, řasy, nehty, plastikou... a já nevím, čím ještě. Je namyšlená a blbá. Vsadím se, že ji mají všichni chlapi rádi jen pro prachy(který bohužel má). Někde jsem dokonce četla. že udělala potřebu v autobuse, je to fakt nechutný. Já mám totiž radši Mary-Kate, Ashely Olsen a Reese Witherpson! Sorry Paris, ale máš u mě smůlu. Tak zdravím všechny, kteří nemají Paris rádi. *8* *8* *1*
    • Re:

Jo tak s tebou úpa souhlasim. *1* Kdybyste se vedle ni ráno probudili tak ji ani nepoznáte a akorát se leknete... *8* Je to dilina,myslí si že když má prachy je královna světa. *5* *9*
  • pište

PPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
  • zumpa

titulek

neco tag hnusnyho a rozmazlenyho by nebylo marny rozjezdit parnim valcem...
    • Re: titulek

Jo!aspon by na světě bylo o jenu pizdu mín
    • Re: titulek

mas recht,
  • Paris STYL

Ja myslim,ze Paris ma styl...Vypada dobre, je rozjeta, aspon se bavi a ty prachy...myslim,ze ty co hledaj ty nejhorsi nadavky jsou v prdeli presne z toho...Protoze neznam-nesoudim.. Diky cau *3*
    • to ne

to teda ne.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *5* *5* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* *9* *9* *8*
    • Re: Paris STYL

Četla sis moje texty? *7*
  • FRÁJA

Paris měla prostě štěstí.Takový peníze by nás skazili všechny!:-))Chtě...nechtě:D
    Pro mě je to prostě frajerka!Hezká a stylová. *14* cool
    • Re: FRÁJA

jdi se zabit
  • Paris je super,je to proste modni ikona,nejde o to jestli je inteligentni nebo ne.Ona propaguje sebe...

Není jen chyba Paris jak se chová........Kdyby jste vyrůstali v takovém prostředí jako ona,nebyli by jste jiní.Paris nemá žádnou jinou práci než dělat rozruch a být na ozdobu.Já jí mam ráda.je hustá a naopak umí prodat to co má.Je to kus .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit