-
kráva
je tokráva............a dělá sex. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
paris
je pekna ale blba *13* -
Dotazy
Díváte se vůbec na tyhle stránky? Jsou přece super. Moje první zpráva je s titulkem Důležitý vzkaz! Vždy mě poznáte podle přezdívky Sandy. *5* -
Nevím, co na Paris všichni vidí. Je hezká, to se musí nechat, ale pouze s make-upem, pudrem, stíny, řasy, nehty, plastikou... a já nevím, čím ještě. Je namyšlená a blbá. Vsadím se, že ji mají všichni chlapi rádi jen pro prachy(který bohužel má). Někde jsem dokonce četla. že udělala potřebu v autobuse, je to fakt nechutný. Já mám totiž radši Mary-Kate, Ashely Olsen a Reese Witherpson! Sorry Paris, ale máš u mě smůlu. Tak zdravím všechny, kteří nemají Paris rádi. *8* *8* *1*
-
-
Re:
Jo tak s tebou úpa souhlasim. *1* Kdybyste se vedle ni ráno probudili tak ji ani nepoznáte a akorát se leknete... *8* Je to dilina,myslí si že když má prachy je královna světa. *5* *9*
-
-
pište
PPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ -
titulek
neco tag hnusnyho a rozmazlenyho by nebylo marny rozjezdit parnim valcem... -
-
Re: titulek
Jo!aspon by na světě bylo o jenu pizdu mín -
Re: titulek
mas recht,
-
-
Paris STYL
Ja myslim,ze Paris ma styl...Vypada dobre, je rozjeta, aspon se bavi a ty prachy...myslim,ze ty co hledaj ty nejhorsi nadavky jsou v prdeli presne z toho...Protoze neznam-nesoudim.. Diky cau *3* -
-
to ne
to teda ne.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *5* *5* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* *9* *9* *8* -
Re: Paris STYL
Četla sis moje texty? *7*
-
-
FRÁJA
Paris měla prostě štěstí.Takový peníze by nás skazili všechny!:-))Chtě...nechtě:D
Pro mě je to prostě frajerka!Hezká a stylová. *14* cool -
-
Re: FRÁJA
jdi se zabit
-
-
Paris je super,je to proste modni ikona,nejde o to jestli je inteligentni nebo ne.Ona propaguje sebe...
-
Není jen chyba Paris jak se chová........Kdyby jste vyrůstali v takovém prostředí jako ona,nebyli by jste jiní.Paris nemá žádnou jinou práci než dělat rozruch a být na ozdobu.Já jí mam ráda.je hustá a naopak umí prodat to co má.Je to kus .