Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paris

Čau všichni *3* ! Líbí se vám Paris *7* ? Mě vůbec ne *13* ! Je ošklivá *9* ! A navíc neumí zpívat *1* ! Je to jenom pískání a kuňkání žáby *8* ! Nemám ji zrovna v oblibě *16* ! Co vy na ní říkáte *7* ? A co vy kluci, líbí se vám *14* ?
    Čau! Vaše Sandy! *3*
    • Re: Paris

Souhlasim je to blbka *5*
    • Re: Paris

Mně se Paris libí!!!její písničky sou boží asi si je pořádně neposlouchala, ale sou fakt skvělý!!!!!Mám ráda Paris taková jaká je!!!A nechci, aby se měnila!Kdy byste měli peníze jako ona tak byste se chovali uplne stejne teda aspoň já jo!!! *14* *14*
      • Re: Re: Paris

je to čůza *5*
  • Paris je krasna holka..je to muj vzor maj rada...a za to jak se chove nemuzu..jak uz bylo receno narodila se v prostredi kde se jinak nechytis....a nazor na barbiny......ja sama sem pry barbina tak je pozitiwni.... *4*
  • Paris

No nevim nevim, ale je to umělotina sama...Kdyby aspoň ze sebe nedělala slepici, tak by to možná šlo. O zpěvu je škoda mluvit a jako herečka se mi líbila, jen když jí v těch Voskovejch figurínách zabili... Ta smrt byla super, ale vsadim se, že si jí nechala přiřadit, aby aspoň něco ty lidi na ní zaujalo...
    Každopádně, kdybych měla asi stejný peníze, tak jsem možná stejná...Kdo ví??? *7*
  • *7* *3* Paris je husta jak svine,tag je vy curaaaci nechte bejt!
  • ...!

Paris je mi ukradena, ale litiju jeji psi.! *9* *1*
  • http://hereckyazpevacky.blog.cz/

http://hereckyazpevacky.blog.cz/
  • trubka

Nevim,nevim jestli to ma cenu o ni neco psat,protoze to je zmrd,a kdybych ji pootkal tak bych ji prodal na trasu *16*
  • Vůbec nevíte

Vy vůbec nevíte Paris ze sebe dělá hlupačku schválně,je to její image.když ji všichni považují za hloupou krávu,tak to má lehčí,samozřejmě.Jinak není pravda že by žila z dědictví vydělává si miliony sama(reklama atd...) Jinak je mrtě klásná a dobrá *14*
  • Paris Hilton

Podľa mňa je Paris skvelá. Je pekná, čo si určite každý všimol, má perfektný hlas a je bohatá. Čo viac si star môže priať? Tí, čo ju nemajú radi, tak jej zavidia, pretože ona má všetko a vy nemáte z toho nič. Takže prestaňte byť namyslení!!!!!!!!!
    • Re: Paris Hilton

Napred se nauc cesky *1*

No to určitě...

COZE ZE JE HEZKA?????ANI NAHODOU !!!TY SES DEBIL!!! TREBA TE JEDNOU VEMNESTNA DO SVY MESICNI SPOTREBY KLUKU *9* !A TEBE ZAJIMA JENOM TO ZE JE BOHATA,KRASNA A PEKNEJ HLAS)COZ ROZHODNE NENI ALE KDYZ SI TO MYSLIS).SOU DULEZITEJSI VECI NEZ TOHLE!!! *13* *13* *10*NAVIC JE UMELA,SLIKA SE NA VEREJNOSTI,MYSLI SI O SOBE ZE JE NEJJ ATD.........TO BY SME TU BYLY DO VECERA............ *5*
      • Re: Re: Paris Hilton

Máš úplnou pravdu! Je hnusná kráva a neumí zpívat!

Idiote! Magore! *16* *8* *5*
  • gg

http://www.teamr.xf.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit