-
Nechápu jak někdo může obdivovat Paris....zvířata se jí jedině hodí jako modní doplňky a pak se o ně nestará...nebo co udělala Mary-Kate.To musím uznat že Nicky je lepší než ona. *13*
-
Paris je nej
Je to ta nejpěknější holka na světě!!! I když má možná v hlavě hovno , šukat ji , by bylo boží a ty prachy k tomu, co víc si přát.... -
grr
nesnášim jí!! je to vymletá nána, nic neumí akorát rozhazuje tatínkovo prachy...už neví čim na sebe upozornit..a ty její výroky! to je na zabití!!!! *5* *10* -
A to já si zas o Paris nemyslím nic, protože ji osobně neznám a bulváry nečtu jelikož to jsou jen samé sračky. Přijde mi trochu jako Regina před operací. *4* *5* *15* *1* *1*
-
miluju Paris
ja myslim,ze Paris je naprosto uzasna a ti co ji nadavaj jen zavidej jak je super.je kamaradska,hodna,mila,chytra,umi se bavit.prala bych si s ni moc kamaradit. -
-
Re: miluju Paris
že je chytrá?? tak to si nemyslim, je sice hezká, teda hlavně díky make-upu, bez něj uplně normál holka, ale spíš bych řekla že je fakt hloupá -
-
Re: Re: miluju Paris
Podle mě chytrá docela je. Ale je právě hnusná kvůli tomu make-upu! -
-
Re: Re: Re: miluju Paris
no tak to chytra teda opravdu není, ale hezka docela jo -
-
Re: Re: Re: Re: miluju Paris
Hele ty se do toho nepleť krávo pitomá *16* ! To je věc moje nelly a Kikinky *5* !
-
-
-
-
-
Paris
pariska je nej sice je rozmazlena ale je nej!!!!!!!!!! *4* *4* -
-
Re: Paris
větší kujovinu sem nikdy neslyšela....ale ber to takhle...aspoň si tím pobavila *15* -
Re: Paris
Co to je za kravinu? *7* Když je rozmazlená, tak "NEJ" není! *13* -
-
Re: Re: Paris
Coby? je NEJrozmazlenější. Takže je NEJ, ne? *1*
-
-
-
nenávidím Pariiiis...je to taková namyšlená pi...
-
No tak jesti to jeněčí vzor, tak to potěš kočko *9* A ona prý osobě říká, že je ikonou této doby..no to jistě,,má IQ jak dnešní datum a ještě ze sebe bude dělat nějakou dříčku, protože ona je dědičkou hotelu *15*
-
Pomoc
Nevie niekto nahodou jej adresu, alebo jej e-mail? Neviete v ktorom meste byva? -
Nána
Paris Hilton je ta nejnamyšlenější ,,celebrita",jakou znám!!!!!!!!!! Myslí si o sobě,že má na všechno talent,přitom zpívat moc neumí,to na takovou Hilary Duff nebo Britney Spears nemá! *16* Herečka to taky není zrovna skvělá a nechápu,jak ji někdo může srovnávat s Angelinou Jolie!! Tý nesahá jako herečka ani po kotníky. Paris si myslí o sobě,že je to nějaká ikona,legenda a přirovnává a k Marilyn Monroe a princezně Dianě ! Nechápu,jak se může líbit tolika lidem,to i Miley Cyrus je lepší,než tahleta barbína!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Nána
Chtěla bych vidět tebe, kdybys měla toooolik peněz, co bys dělala...užívá, zkouší - může vše...taky bych to dělala - a ty taky...mluví z tebe jen závist... -
-
Re: Re: Nána
Tak prominˇ,že píšu svůj názor.
-
-