Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane nebo pani nepište o paris sproste i kdyz ja i ty mame nicky rači
  • Bozská!

Paris je naprosto senzacní a skvele zpívá! Její singl Stars Are Blind je bomba bomb a uz se tesím, az vyjde celé album. Paris, Paris, Paris!!! Jo!
  • Paris Hilton

Psala jsem, že je hnusná. Ale viděla jsem nějaký fotky, kde má velký sluneční brýle, a černou paruku, a musím říct, že takhle jí to sluší!
    • Re: Paris Hilton

Kukla, brejle a dlouhej kabát by jí slušely nejvíc *4*
  • Autogramy!

Nabízím AUTOGRAMY světových hvězd! (bydlela jsem do svých 16ti let v USA:-) )

Britney Spears
    Paris Hilton
    Avril Lavigne
    Ashlee Simpson
    Robbie Williams
    Justin Timberlake
    Beyoncey
    Christina Aguilera
    Orlando Bloom

Nabídnu je ale jenom opravdovým fanouškům, takže pište na email, kolik jste schopní za takový autogram nabídnout:-) Podpis je vždy umístěn na plagátu, nebo na CD dané hvězdy… Tak si o něj napište!!!
    • Mam zaujem o autogram paris hilton
    • Re: Autogramy!

jéé ty se máš že si bydlela v usa *3* a ty autogramy fakt máš?to se s těmi hvězdami setkala??já ti tak závidím *4*já bych brala avril:-)ale co bych s toho měla když se s ní nesetkám osobně *4*

Prosímtě *4* ! Máš něco od Shakiry *7* ? Díky za odpověď *3*

Ahoj.miluju hvezdy a hlavne Paris Hilton strasne mam jeji fotky a vsechno jenom podpis ne a kolik by jsis asi predstavovala ze bys chtela za ten podpis od Paris Hilton napis papa *4*
  • Boze

To jsem zase nekam vlezla *9* Vidim tu uchyla, anorekticku, sexistku a nejakou blbku, ktera podporuje Paris. Hrozny slozeni. Jdu pryc. Tady to nema uroven. *9* *9*
    • Re: Boze

Viď moje řeč....já tu zase pořád vidim nenapravitelný blbce, blbce a do třetice všeho dobrýho zase blbce, který sem furt lezou a říkaj, že už sem nepolezou a přitoj sem stále lezou a taky sem píšou....ono dneska pro tyhle lidi nejdou použít jiná slova,než je blbec a podobně, protože je lepší aby ty slova alespoň pochopili.....takže bude lepší napsat velký nápis: POZOR, VYVYNUTĚJŠÍM ROZUMĚJŠÍM VSTUP ZAKÁZÁN-ZTRÁTA ČASU.....
      • Re: Re: Boze

Ty seš myslim pěkná trubka co?
        • Re: Re: Re: Boze

trubka je slabe slovo *1*
    • Re: Boze

*5* Paris je cool a je sto pro lepší než ty tak drž hubu
  • To je kočka co?lidišky...až slintám *14*
  • Ble

Je to namyšlená rozmazlená kráva,která neví co by roupama dělala,a žene se do zpívání(jestli se tomu co čemu ona říká zpívání dá říct)takovejch tuctovejch písniček vám naseru kýbl.Nemá budoucnost a lidem se brzo omrzí.Dneska už se holt pořádná paní zpěvačka nenajde *13*
  • Co si myslíte lidi?ona hraje ve filmech, je modelka,zpívá,moderovala v americe spoustu show atd...
  • ha ja ja

vis co sestrenka jdi do pr. a vy vsichni jdete do PICI konec uz mi sem nepiste stejne uz sem nepolezu *13*
  • je hezka ale namyslena ! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit