Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no good!

herecka? "jej" filmy su prepadaky kdekolvek sa objavi vsetko sa premeni na prepadak.
    modelka? na to nema tvar!ma xicht ako krabica od monitoru na pc*1*
    spevacka? aka je to uz len spevacka ked tam kvici ako prase na zabijacke *15*
    za vsetkym su len tie ockove peniaze. ked stary hilton zomrie a vsetko prepadne paris tak cele imperium sieti hotelov HILTON padne. a ona si uz len moze vyrabat tie jej nahe skandaliky z ktorych zije.za vsetkym su prachy a prachy. keby sa mala presadit svojim rozmyslanim zosuchla by sa aj pod blaznov z blazninca. je hlupa a nema ziadne iq. ja mam na nu takyto pohlad: je to hlupa lahka zenska ktora sa vyspi aj s bezdomovcom aby mohla vyrobit dalsi z tych jej otravnych skandalov. no co je normalna *7* ? mne sa zda ze nie.......ale v jej pripade staci zasuchotat dolarikmy a cely svet jej lezi pri nohach. a pritom nieje nikto.o chvilu sa z nej stane kurva(aj ked nou uz je)ale uplne bez peniazov. normalne jej to prajem nech jej ten povysenecky pohlad opadne.
  • Paris Hilton ... DoubleThree Hilton

Píšete ako malé deti asi každý tu má pravdu ale nik nevieme ako presne je Paris je to jej život a jej súkromie a ona za to že jej lezú tí paparazi aj do WC nemôžeme ! ... robí len to čo každý z nás len na okraj toho si zvykla na tie blchy kde všade za ňou chodia aj tak by sa ich nezbavila nikdy tak už len to vydržať ...
    • pepulinka12

JE DOBRA!!!

HELE ZE ZAČÁTKU PRO MĚ BYLA DĚVKA ALE TET JE FAK DOBRA! A JESTLY SE VAM NA NI NECO NELÍBÍ TAK SE KOUKNĚTE NEJDŘÍV NA SEBE!A PAK KOMENTUJTE!!!! A CO JE VÁM DO TOHO JESTLY MĚNÍ KLUKY NO A TŘÉBA JEN HLEDÁ TOHO PRAVÍHO A NEMŮŽE HO NAJÍT. *14* TŘĚBA VY JÍ ZÁVIDÍTE ZE MA POŘÁT KLUKY A VY JSTE NEMĚLY NIKDY TAK SE TROCHU ZAMYSLETE A NEBO BĚŽTE DO NEMOCNICE ABY VAM VYNDALY TU SLÁMU KTEROU TAM MÁTE!!! *14* *3* *5* *5* *4*
  • nik011

Rob Pattinson my love

nemuzu s toho ze chtela zbalit roba a on ji odmit a to udelal fakt dobre protoze se k ni vubec nehodi! i love himso much
    • Re: Rob Pattinson my love

tak to udelal moc dobre rob neni blbej a vi ze by s nim chodila a pak by ho vystridala
      • ago112

Re: Re: Rob Pattinson my love

přesně
  • Paris je mentálně zaostalá!!

Já naopak s Terkou můžu jen souhlasit!!!Ty jsi trapaná, ale váááážně moooc...Fakt je mi takovejch hloupejch lidí jako jsi ty líííítooo!!!
  • Paris je opravdu nejlepší

paris není žádná kráva ani děvka ani nic jinýho!!!!!Je úžasná herečka,zpěvačka a hlavně modelka!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: Paris je opravdu nejlepší

no to si snad delas prdel...
      • Re: Re: Paris je opravdu nejlepší

no to si určitě musí dělat prdel .. tohle nemůže nikdo myslet vážně .... *16*
        • Re: Re: Re: Paris je opravdu nejlepší

to si musi delat opravdu ale opravu velkou prdel! tyvoge! Toto kdo napsal, tak je nejspis takova cukrova sladka barbinkam pro kterou je Parisa vzor.... a ja barbiny NESNASIM!!!
  • jasně

Ok.Tak na rovinu.Závidíte jí.Já nemusím.Já mám čistý svědomí.A trapný jste vy že jí nesnášíte.Je to dost škoda *9* *15* A aby ste vědeli její album je lepsi než ostatní cd na světe *10*
  • Ha ha

Jste neajo ticho co?Jste se lekly?Tak piste *13* *1* *3* *7*
  • Paris

ja zrovna Paris v lasce nemam ale taky nejsem jedna s tech ktery ji nesnasej nevim libi se mi na ni mozna to jak ma celej shoubiznis omotanej kolem prstu *5*
  • Děsná Paris

Nikomu neberu jeho názor,ale můj názor je ten,že jí není co závidět,je to hloupá,odbarvená blondýna,která neumí zpívat *9* !Nic nedokázala a všude se cpe!!!!
  • kráva

Co hérečka, kurva je to!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit