-
nwm,nwm
Já nwm ae myslím si,že není tak špatná ae je pravda,že nikdo znás ji tady nezná osobně ,tak jakto cete soudit??? *4* -
-
Re: nwm,nwm
noa celá na sebe je hl?pa ona je hrozbá "barbie" *9* -
-
Re: Re: nwm,nwm
to zase jo!je sice děsně tupá,ale herečka zase tak špatná není *3*
-
-
Re: nwm,nwm
kdo ví?neni spatna herecka ale trochu postrada mozek(nic ve zlim)
-
-
otazka a super zprava
lidi nekde psali ze paris rikala ze se nemusi bat praseci chripky prej ze veprovy neji jo a lodo je pravda ze byla paris v Praze a tam si udelala ostudu jako skandal *7* -
-
Re: otazka a super zprava
xD já vepřoví nejim!Tý fakt hrabe!Nebo nekde napsala ze není tak blbá jak se dělá
-
-
Paris Hilton je náhodou dobrá *15*
-
ddd
Paris je hrozná píííííííča *3* -
-
Re: ddd
*9* co ti jako udělala tak hroznýho? -
-
Re: Re: ddd
Nic...ale je to kráva.
-
-
-
Super
Paris je super je sexi moc a moc doufam ze to dojde tak daleko az se slikne v primim prenosu je to fakt fajn holka *3* -
Petře,měl by ses naučit česky,nikomu neberu názor,ale mě se zdá jedním slovem hrozná!!Je namyšlená a přitom je hloupá jak troky!!!!the end *5*
-
Já
Je to kráva a první má bejt JOhnny Depp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *1* -
-
Re: Já
mudro!!! *1*
-
-
hele paris je nahodou krutá. a dylinu ze sebe dela naschval, jestli ste to jeste nepochopiliá!!!zattal *5* *5* *5*
-
Pravda
Myslím si že paris enní žádná hloupá blondýna.Aspon kdyby měla blond vlasy od přírody,ale nemá.O Paris se zajímám už asi 3 roky a všechny informace co sjme o ní zjistil nasvědčují o tom,že za všemi hloupými,naivními a trapnýmy skandály,stojí jen prerfektně vymyšlená a naplánovaná strategie,kterou ji vymýšlí její manažeři,aby byla co nejvíc vidět a to se jí daří!Jako herečku ji mám rád,ale není zas tak dobrá,jsou lepší,její písničky mám mooc rád,...
Může te nad ní kroutit hlavou,jak je hloupá a pitomá,ale jedno se musí uznat.Zná jí skoro každý a to ve světě celebrit,už něco znamená!
P.S.:Tímto komentářem nechci urazit zarputilé lidi,kteří Paris nemají rádi a ani mě popravdě nezajímá váš názor!
Měj te se fajn!!! *4* *3* *3* -
-
máš pravdu ale pro mě není hloupá je sice namyšlená ale to nedokazuje že je blbá je to můj anděla vždycky bude v srdci a lepší nechci poznat sem krásnej jo ale bohatej tak normal ale neznáte její pravou stánku já jo
*14* *5* *3* -
Re: Pravda
souhlasim se vsim...!! *3*
-
-
Skurvi Paris
Jestli si Paris myslí že je nej. tak je na velkym omylu je to akorát tak namyšlená,blbá a to je málo.Kdybych měl říct vše co si o ní myslím nevešlo by se to na tuto stránku a to není vše tan namyšená pipina je sexxxxxxxxxxuální maniak a to je víc o hodně víc než sexxxxxxxxxxxuální maniak ale ...............Kurva ze záhrobí vstala !!!!!!!!!!!!! *9* *4* *5* *5* *5* *5* *16*