Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re : sandy

Ked ju princ zbadal, od strachu sa posral. Potom usiel, vzal si inu a odstahovali sa spolu co najdlaej od Paris.
    • Re: Re : sandy

SUPER! *1*
  • ViolettaTini
    *11* *9* *16* *12* *13* BUU
  • :-!

kristova noho...vzdyt je to totalni blbka....se na ni podivejt e co vyvadi...navic...co je to vlastne zac?..holka,ktera ma s odpustenim z pr*ele kliku,ze se dobre narodila,jinak je nula a nic víc!
  • ms.amazing

Můj názor na ní i na vás

A já si zase myslím že sem vůbec nemá lézt ten kdo ji nemá rád a kdo k tomuhle příspěvku má nějaký kecy tak až vydělá to co ona za týden ať se vrátí ,ok?
    • Re: Můj názor na ní i na vás

♥OK...myslim že dobře schrnuto... *1* ♥
  • Hraje v úžasných filmech a hraje je úžasně protože je úžasná!!!
  • vashley

bARbIe

barbie!OUT *9*
  • Ano je blonďatá, no a co já jsem taky blonďatá, ale ona není blbá a ni já ne, prostě BLONDÝNY JSOU NEJLEPŠÍ!!!
    • přesně já nevim co proti nám máte proč mají bejt blondýny blbý? já mam třeba kamarádku a je to černovláska a je pěkně blbá,fakt to nechápu už mi to sere!! prostě před několika lety si někdo řekl že blondyný sou blbí a proto to tak je fakt sory ale já sem taky blondýna a taky mě to sere :/
      • To je jen lidská ubohost. Někdo, kdo záviděl blondýnám plavé vlasy, je začal pomlouvat. Přesto všechno ale nemám Paris ráda. Neměla bych jí ráda, ani kdyby byla černovlasá. Na barvě vlasů fakt nezáleží,záleží na charakteru člověka. Prostě to, co předvádí, mi stačí na to, abych si o ní udělala obrázek. A předem upozorňuju, že to ze závisti nepíšu. Prostě se mi nelíbí její chování ani vystupování. Myslím si, že se jenom zviditelňuje na svém otci.
  • Některý je mají rádi některý ne a já osobně mám radši Nicky protže je normální *3* Ale to co tu čtu jsou píčoviny sice jsou obě namyšlení,barbie a bohatý ale kdyby jste byly vi bohatý tak jste namyšlení laskavě se zaměřte na svoje vady a potom něčo sem pište.....
    a zamyslete se než sem něco napíše já vím že to je váš nároz a ten vám neberu jenom tohle je zase můj názor :-))
    PS:Omlouvám se za ty chyby *1* *3*
    • Endru
      Máš pravdu mají blbý názory neberu jim to ale chtěl bych je vidět jak by se chovaly oni kdyby byly bohatý ty by nikoho neznaly nemám rád takový lidi co si osobě hodně myslí *3*
      • jo a ty si ji veděl jak vipada a pišu ta na tebe endru
      • hele ty se bějš někam schovat co seš gey neplet se do holek *10* *16* *12* dělaš užasnaka co *5* *5*
  • Paris Hiltn jer nejkrsnější na světě,nejvíc se mi na ni líby vlasi a obličej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • A viděla jsi ji někdy už bez MAKE-UPU
  • Je super

ked ju vsetci tak nemate radi, prečo nad ňou rozmýšľate. je super! Iba zavidite a chcete byť taký aako ona!!! ZAVIDITE!!! *1* *8*
    • Re: Je super

A proč nad ní přemejšlíš ty?To že ji žereš je tý slavný Paris u prdele.Jsi pro ni mín než vzduch. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit