-
Jeden z tisíců názorů
Nemám za potřebí někoho urážet, jen napíšu svůj názor....podle mě je to hlouounká barbínka, co sdědila hotelové impérium, čímž má hvězdné manýry....prochází jeden mejdan za druhým..........moc jí nemusím....,ale to je můj názor.... *4* .......... *1* -
paris
paris,je,náhodou,dobrá *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
-
Re: paris
Ne, toteda neni! *16* *16*
-
-
Větší krávu NIKDY SVĚTLO SVĚTA NEVIDĚLO!!!!!!!!!!!!! když ji vidim naskakujou mi pupinky....uboha blondyna co na sebe neumí jinak upozornit než skandálama....TRPANDA *1*
-
Je dobrá
Víte proč je blbá blondýna? Protože ji pořád otravují a zesměšňují paparazzi. na její nové album napsalo právo otřesnou recenzy!! Všichni ji odsuzují neprávem! V simple life hraje blbou jen kvůli tomu protože to jen hraje a dostává za to prachy! Nikdo z vás ji nezná !! Ani já tak ji nebudeme soudit! Že vymetá večírky je dobře, aspoň se nějak baví ne jak třeba Madonna. -
Paris je dobrá!
Vím že lidi říkají jaká je to Barbie a podobně,ale viděla jsem jí v různých televizních show a to že na fotkách vypadá jako nějaká povrchní dámička je omyl!Náhodou má humor a je moc milá! -
-
Re: Paris je dobrá!
Nejem že je to barbie, ale navíc je taaaaaak strašně hloupá!!!! Nechápu, jak může mít tolik fanoušků!!!! Co na ní každej vydí fakt nechápu!!!! A navíc se ještě s*re do filmů
Tady je pár hlášek od ní:
Netušila jsem, že lidé musejí kvůli penězům pracovat."
"V Curychu jsem poprvé v životě." (Až na to, že letadlo přistálo v Basileji)
"Cokoli píšu v e-mailu, nic neznamená. Jsou to jen slova, která píšu."
"Kdo je Tony Blair?"
"Než mi bude třicet, chtěla bych mít děti - nejlépe tři. Nebo šest, mně je to jedno."
"To nebylo v Británii. To bylo v Londýně!"
"Potkávám tolik lidí, že si ani nepamatuji jména některých svých přátel."
"Má takový podivný řecký jméno, jako Douglas."
"Byla jsem v Evropě a tam se mluví jen francouzsky. Vůbec jsem těm divným lidem nerozuměla."
"Mrtví lidé mně připadají strašně nudní."
*5* *5* *5* *16* *16* *5* *5* *9* *9* -
-
Re: Re: Paris je dobrá!
Omg *1* *1* *1* výzub,někdo blbější než ona snad ani neexistuje *1* *1* *1* -
Re: Re: Paris je dobrá!
Možná je tak trošku blbá!Ale najdou se i pozitivní věci! -
-
Re: Re: Re: Paris je dobrá!
A navíc v 8 letech toho moc o hudbě a o životě nevíš... *8* *8* A nemáš pořádnej vkus... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* A navíc je fakt dobrej příklad pro malý děti, když si koupila bordel... *1* *1* *1* *1* *9* Prostě nejlepší idol jakej sis mohla vybrat... *1* *1* *1* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Paris je dobrá!
Možná jsem malá,ale i tak mám city!A nejsem nějaká která nadává hvězdám!Kdyžtak už neřeším jejich chování,ale u hudbu a podobně jo!A co se týká mího života nic ti do něho není takže se do něho laskavě nepleť,jo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Paris je dobrá!
Já se ti do tvýho života nepletu *13*...nebo snad o mě každej den zakopáváš?? *1* *1* *7* *5* Jinak nikde se nepíše jakou má hudbu, ale jaký má průsery a hlášky... Ale u některých hlášek se fakt zasměju a řikám si jak někdo může bejt takhle blbej... *1* *1* Měla by z toho showbyznysu konečně vypadnout!!! *8* *10* *9*
-
-
-
Re: Re: Re: Paris je dobrá!
Jo a jaký???! Nénapadá mě ani jedna!!! *8* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
-
-
je to piča, žlutá! děvka, a není pěkná!kdyby nedědila tak po ní něštěkne ani pes ani my! codokázala?! co?!!!!! PIČU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kráva z kriplova
paris je ta největší kráva na světě!!!!!!! kdoví, jestli má v hlavě vůbec něco. chtěla bych ji vidět, kdyby ze dne na den přišla o prachy. obyčejná děvka. když ji někde vidím vyfocenou, zvedá se mi žaludek. ps: klidně vám pomůžu ji uklidit:-) -
mno hezká je mnno ale nejsem lesba ale je mi nesimpatická *7*
-
nejlepší
paris hilton je pro mě nejlepší ze všech.moc ji obdivuji. *3* *4* -
-
Re: nejlepší
no já jí taky obtolik hotelů!!!Paris neni špatná ale sou jich noho lepších třba Avril Lavigne ta je pro mě jako že je p í č a ale je slavnější než Paris *13*
-
-
PARIS JE SUPER..
JÁ NWM CO MÁTE PROTI PARIS...JE SUPER....JO PAŘMENKA..JE TŘEBA NESYMPATICKÁ....ALE JÁ VNÍ VIDÍM SUPR KÁMOŠKU!! *3* *3* *1* *15* MÁ PĚKNÝ PÍSNIČKY...HALVNĚ NOTHING IN THIS WORLD!!!! *3* *14* *14* -
-
Re: PARIS JE SUPER..
víš nechcu ti brát tvůj názor, ale ejjí písničky josu super???hmmm tak asik tvůj hudebnísluch ennímoc dobrý... -
Re: PARIS JE SUPER..
Jo Je skvělá *4*
-