-
paris
myslete si o ní a o mě co chcete jenom vám chci zdělit že ji znám osobně.....nevěřte je mi to jedno -
-
Re: paris
hele komu to cpes? tohle uz jsi psala na diskuzi johnnyho deppa brata pidda a nevim uz komu dal i jeremymu sumpterovi na diskuzi jsi psala ze ho znas od skolky hele prober se zij realitou a ne ve predstavach *8*
-
-
Dobrý- Louisa!
-
repo geneticka opera
musim uznat ze v tomhle filmu byla dobra -
... and she enjoy it! >:P
Z rozmachanejch fakanů, co se narodily se zlatym nočnikem u prdele většinou nic dobryho nevyroste - nevim co tu furt řešíte *7* Pro Lusiu: Tak se ji nějaký malý holčiny snaží napodobovat a to tě jako sere? Lol ...je nech, asi si připadaj drsně. Beztak z toho vyrostou - tedy ty méně ehmm "pomatené" *3* -
Každý den se odečítají hlasy
Program je opravdu OK
Každý den se odečítají hlasy a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *3* *3* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* *13* *15* *15* *16* *8* *8* -
Jste blbí nechápu proč někdo takhle někoho pomlouvě když ho nezná náhodou se s ní fakt dobře kecá a vy jí neznáte neznáteč její problémi nic takovího a vklidu si sedíte u PC a čtete si články někdo je i píše a její problémi vás nezajímaj nějakej debil sem napíše že to je kráva a zbitek se přidá nym že to neni sexbomba ale koukněte se na sebe!! *13* *1*
-
Miluju tě!!!
-
Ste všichni poje*aný
Jste blbí nechápu proč někdo takhle někoho pomlouvě když ho nezná náhodou se s ní fakt dobře kecá a vy jí neznáte neznáteč její problémi nic takovího a vklidu si sedíte u PC a čtete si články někdo je i píše a její problémi vás nezajímaj nějakej debil sem napíše že to je kráva a zbitek se přidá nym že to neni sexbomba ale koukněte se na sebe!! -
Worl hates her!!!!!!
krava nejvetsi, tu by meli zakazat!!!!!!!! *5* *16* *8* -
jejda..:-/
je to jenom namyšlená blondýna,ktrá se ráda baví, chlastá, hulí a dělá jeden trapas a skandál za dalším...je to zozežraný dítě.,..bez peněz by byla obyčejkná nula....nemám ráda takový lidi...i když ej to ejnom můj názor...a mylsím si, že se mnousouhlasí více lidí *16* *10*