-
Mazání a konec urážek
Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila!
P.S. Neustále tady čtu, že je někdo hloupý, ale přitom sami nedokážete vytvořit příspěvek bez příšerných hrubek, doporučuji některým vrátit se do základní školy a naučit se pravopis, zejména vyjmenová slova! Těm, kteří tam jsou, doporučuji podstatně lépe se učit!! *13* -
-
Re: Mazání a konec urážek
jezis nikomu se nechce uzasne psat a nic nedelame ale proste mame vlastni nazor *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Mazání a konec urážek
hudy,moc se omlouvam nekdo mi vlezl na muj profil ja sem to nenapsala *9* *9* *9*
-
-
-
bárbína
Paris je podle mě hrozně rozmazlená bárbína! Ne že bych ji úplně nesnášela, ale strašně mi na ní vadí, že chce bejt za každou cenu vidět a pořád chce svejm fanouškům i odpůrcům dokazovat, že na něco má - že je dobrá herečka, zpěvačka a tak. Přitom jí nic z toho zrovna moc nejde. -
kráva
V hlavě má tak akurát nasráno !!!! *9* *1* *1* *8* *8* *13* *7* *10* *4* *9* *9* *15* -
Je suuper:)
Pariskaaaje ploste skvěla ....at si rikate co chcete *8* já ji upa lowujuuu:D je to moje ikonka a nej celebritka....mám ji ráááda *1* heh tak papa a juknete na www.ourhotpinkworld.blog.cz ju?Tam o ní máte hodne...papa mejte seee...Misinka *14* -
-
Re: Je suuper:)
Ale proč je tak skvělá??Asi sem blb,ale proč??!!
-
-
:X
Ne říkám, že nežárlím jak je bohatá....však kolik lidí by chtělo, že..., ale to co Paris dělá....no....řekněmě, že už neví co s pracama... *5* -
Hej , lidi nezaložíme si internetový klub odpůrců Paris Hilton *3*
-
Paris je hezká !!!
Náhodou,já Paris zbožňuju *14* ! Je to slavná dědička impéria a já chci být jako ona *8* ! Snad se mi to povede..... *3* . A pokud tady někdo tvrdí že je hnusná a fiflena *9* ....... no prostě.... Komu se Paris nelíbí,ten ať mi políbí *16* *8* !!!!!!!!! -
Paris je nej
paris je užasnááá její videoklipi se mi moc líbí a také to jak krásně zpívá moc jí miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Paris je nej
Paris H. je hloupá, ubohá a trapná nula vhodná jen pro bulvár, co oslovuje akorát tupý dav. Nejřív jmenuj jediný důvod, proč ji vyznávat, co dokázala, čím se proslavila a hlavně čím je bohatá. Bohatá tím co zdědila?? Bohatý mnůže být člověk tím co umí, co dokáže a co má v hlavě. Ona jen dokazuje, jak je chudá. Že propíjí peníze své rodiny je skandální ostudou, to není na slávu!! -
-
Re: Re: Paris je nej
Jj, to máš pravdu, nechápu, proč ji ten její bohatej taťulda dáva eště prachy..ja bych ji už vykopla davno ven..
-
-
-
Paris je namyslena
Paris na tychto fotkach vyzera dobre,ale na niektorych fotkach co su v googli jej vydno prsia a tak dalej. Je proste namyslena na vecsine fotiek sa tvari ako nosorozec. Paris je obycajna Hiltonka *1* je to krava, ktora sa vychvaluja v modelinku , v herectve a este aj v spevactve. Na to ze ma 26 rokov sa trochu prilis vychvaluje! *5* *5* -
jj.Souhlasím...
Jo! Souhlasím s tebou! Komu se nelíbí... *5* *16* *8*