-
:D
http://www.novinky.cz/koktejl/17905 8-nejhloupejsi-citaty-paris-hiltono ve-se-dostaly-do-oxfordskeho-slovni ku.html
*1* *1* -
-
Re: :D
jojo to jsem cetla taky,podobnej clanek(mozna stejnej clanek)je tady:
http://web.volny.cz/magazin/ drby/neuveritelne/clanek/~volny/IDC /117483/nejhloupejsi-citaty-paris-. html
*1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
no já ji zrovna nemám moc v oblibě,ale chápu,že někomu se třeba líbí,a neobsuzuju ho... *4*
-
ona chodila i s nejakou lindsay *11* *11* *11*
-
-
ale to je věc jenom její nechápu tě já mám rád hodně Paris Hilton možná kdyby o mě věděla tak by sme spolu chodili ale neurážej jí
*16* -
-
No tak promin,ale každemu se libi neco jineho a me se nelibi vypada jako moje ***** *16*
-
-
Máš Sand něco proti Bisexuálům?! *16*
-
-
jo mám a mas ty tim jaka sem naky problem *10* *16*
-
-
-
nenááááááááááááááááááávidííííííííííííííííííííííííí ím ji nenááááááááááááááááááááááááááááávidííííííííííííííí íííííííííím *16* *8* je to blbá kráva! a to si říká zpěvačka *7* *10*
-
Paris Hilton
Paris Hilton! Já si myslim, že prostě svět nějakou takovou osobnost potřebuje - slavnou, bohatou, krásnou a naprosto hloupou! I když já si myslim, že tak pitomá, jak všude píšou asi nebude... Ale musí být zajímavý, když ani nevíte proč máte dál žít, když vám v životě o nic nejde, ona si totiž všechno vynahradí prachama, ale newim, jestli ona - slavná osoba tímto stylem, si najde nějakýho chlapíka, aby byla štastná a aby jí nešel po penězích... Ale jinak mi Paris nevadí. Ráda si o ní čtu všechno dobrý i špatný! Ale nemůžu sem spát, že Paris je nej, to by fat nešlo! *3* -
Paris si myslí jak není úžasná jen že je dědičkou milionů a navíc jsou monohem hezčí a známější modelky než je ona nejsem fanoušek třeba Kate Moss ale musí se nechat že je známější !!!! *8* jo a není tak namyšlená !!!!
-
playboy
www.kajiweb.blog.cz -
=O)
že vás baví řešit to samý pořád dokola... *7* *3* -
Pinda vymatlaná posraná sviňe až zmizí !!!! Kdyby neměla peníze tak jí nikdo nezná takle je akurát rozmazlená pipka která ani náhodou nedá charitě akurát trápí zvířata !!!!!! Svině!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9*
-
Paris
Paris Hilton je moje oblíbená osobnost.je to chodící dokonalost.vždycky má super vlasy,make-up a oblečení.postavu má taky super.je to můj velkej vzor.každej na ní může mít jinej názor a nikdo jí nemůže odsuzovat když jí osobně nezná.ne teda že bych jí znala osobně.to bohužel ne.a vůbec neni blbá.je super.jenom jí závidíte vy co jí nesnášíte.Paris Hilton je prostě super. -
-
Re: Paris
Nech si ty své super a spíš přemýšlej, ty super. Kdo nejvíc obdivuje tuhle trapnou bulvární nulu, co jen propíjí peníze své rodiny a dělá ostudu, chová se trapně a vulgárně?? Jmenuj jedinou posizitní věc, kterou dokázala či umí nebo jaký je důvod jí věnovat pozornost, obdivovat, atd.???
-