-
Lidi, vy jste fakt slepí nebo úplně vypatlaní.....nebo už fakt nevím. Je to humus, že ji každý jenom obdivuje kvůli penězům a jejímu trapnýmu ksichtu.Takový lidi jako je ona nikdy nic nedokázali, proto si nezaslouží obdiv!!!! *7* *13* *16*
-
super
paris je celkom fajn!!:) *14* -
Přesně tak, souhlasím s kritikou této namyšlené, nicnedělající kozeny, co si myslí, že když zdědí peníze, tak sežrala celý svět. A ty, kteří ji obdivují, tak mají stejně malé IQ jako ona *15*
-
má IQ houpacího koně
Paris je asi nejslavnější celebrita,která nic nedokázala.Hlavně ,že sama sebe nazývá královnou večírků a nechává si za návštěvu mejdanů platit,přijde mi to pěkně trapný a nechápu jak ji může mít někdo za vzor *9* -
bitch
je to nepolepsitelne decko ! a vi by ste predsa nechceli sex s deckom? hm? ked dostane rozum tak sa od radosti zblazni! samozrejme pokial sa uz nezblaznila ked vo vyklade zbadala predrazenu prada kabelku! *9* -
dělám si prdel!!!!
nesnášim jí... pipka která nic nedokázala, akorát zdědila hafec peněz a teď se snaží jich mít ještě víc způsobama šílenejma... třeba ten zpěv!! no hrůza! *13* -
hrůza
je to normální namyšlená slepice,která se zaslepená penězma,když jich má tolik tak se mohla věnovat charitě.ale to je asi pod její úroven nebo co??radši si vyhřejvá prdelku v nějakym kabátě z tuleně,ktrej si vezme jednou a pak ho odhodí...... -
Paris is best!!
No priznavam se ze ten porad na MTV jsem nevidela ale Paris je fakticky super *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
A happy birthday Paris!!! -
hele ty SARIICEK nechtěla bys náhodou tačít přemejšlet....možná by to došlo,že mít tudle*****za vzor je pěkná blbost,lituju ty lidi co tě znaj....
-
paris hilton je superrr
paris hilton je super a nefim co proti ni mate. ti co komentuji jeji vzhled ji asi zavidi. jine vysvetleni neexistuje protoze nefim proc tu komentujete jeji krasny oblicej a postavu kdyz sami vypadate jako nefim co a ona je dokonala krasna. ale hlavni je to jaka je. bulvar z ni udelal to co si myslite ze je. vy nefite jaka je ale bulvar placa nesmisli a vy si pak myslite ze je to hrozna krava atd. ale jestli jste si vsimli tak existuji i normalni casopisi se klteryma dela rozhovory. odpovida na otazky mile a s usmevem. a jestli je chytra to se dozvi jen ten co ji zna. takze si vsichni odpustte ty kecy ze je blba kdyz to nikdo nefime. a pak to ze neumi zpivat. ona zpivat umi ale vy to neslysite. vy chcete slyset ze zpiva hnusne a tak to slysite. s tim nic neudelam. a hraje skvele a je proste uzasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je to muj vzor a nevadi mi ze mi rikaji ze sem jako ona. chtela bych byt paris hilton cislo 2 -
-
Re: paris hilton je superrr
Chci ti jen říct,že áš stím vším pravdu!!!Ted obdivuju i tebe!Protože já Paris taky zbožnuju a nemyslím si oni že jeto nějaká blbá barbína *14* *14* *4* *4* -
Re: paris hilton je superrr
Jen pověz, jak vypadáme! A její povaha a to, jak je chytrá... No, tak to já opravdu nekomentuji, protože ji neznám. Ale to, že zpívá hnusně jsem slyšela, tak tu neplácej hlouposti! *15* *15* *15*
-