-
AHOJ
PARIS JE ROZMAZLENEJ FRACEK A ZPÍVÁ FALEŠNĚ.ONA NEZPIVÁ,ALE KNOURÁ.ONA SICE MÁ PENIZE A JE HEZKÁ,ALE DO SVĚTA ŠOUBIZNISU PRORAZIT NEUMÍ.MĚLA BY DĚLAT MODELKU A NIC VÍC NA MODELINK SE HODÍ VÍC NEŽ NA ZPĚV.RADĚJI AT NEZPÍVÁ ONA SECHCE JENOM UKAZOVAT ATO JE VŠE. P.S.:BOHUŽEL PARIS NEVYCHÁZÍ TO! *13* -
Idiotci:o)
Podle mne lidi co rikaji ze je to cuza a takovy tak ji akorat ak zavidej.Myslim si ze kdybych ja mela nebo kdoliv jinej mel tatinka a podelil po nem to co ona tak se kazdej chova stejne.....mozna je trosku rozmazlena ale to penize udelaj s aji velmi silne natury....A neda se rict ze by si ti prachy nechavla pro sebe sponzoruje ne jednu jak vyzkumnou tak i charitativni akci....tak se zamyslete jak byste se chovali vy kdybyste byly zvykli na luxus,v penezence nosic jen tak pro jistotu 100 000dolaru,mit nekolik zlatych kreditek,vlastnin nejluxusnejsi hotely sveta atd......myslite ze byste se chovali jinak?Myslim ze ne ze akorat jste nikdy neokusili jaky to je byt znamy a velice bohaty....a myslim ze nekteri kreteni to ani nepoznaj....tak se zamyslete a napiste svuj nazor budu jenom rada....btw to ze jako herecka neobstala na 100% noo a co?zadnej herec neni dokonalej..jako zpevacka je mnohem lepsi nez nektere zpevacky ktere uznava cely svet... *16* *8* *13* -
-
Re: Idiotci:o)
K tomuto příspěvku se ani nebudu vyjadřovat... Já PROSTĚ A JEDNODUŠE řeknu, že si myslím přesný opak! *15*
-
-
Paris
paris se mi líbí, ale je těžce mimo realitu *1* -
hiltonka namyslena miliardarka
nesnasiim ji -
Pariska
Pariska je zlatíčko ať už je rozmazlena nebo ne, uspesnejsi je nez vy vsichni dohromady... mluví z vás závist, holka holt za to nemuze, ze se stastne narodila a verte mi, mít se jako ona nebyli byste jiny!!! *13* -
-
Re: Pariska
Možná z nás zní závist, ale MY jí nic nezávidíme... *13* NENÍ CO! *15*
-
-
...
Jako naše Agátka Hanychová.. Nejsou ségry..? *1* *15* -
-
Re: ...
hej vždyt jsou obě uplně jíný paris miluju a Agatu nenavidim jen si na ní hraje *9* -
-
Re: Re: ...
Přesně :) Paris je uplně jiná ! *4*
-
-
TO JO NO!! *1* *1*
-
-
...
jinak...Nothing in this world *1* -
-
Nothing in this world?! Nothing in this world?! BOŽE!!! Ten videoklip je hrůůůza... Paris tam neumí zpívat, a navíc... Ona ošahává i 12leté kluky!!! Mě je z ní blbě...KRÁVA! *16* -
Nothing in this world?! Nothing in this world?! BOŽE!!! Ten videoklip je hrůůůza... Paris tam neumí zpívat, a navíc... Ona ošahává i 12leté kluky!!! Mě je z ní blbě...KRÁVA!B *16*
-
-
pariska hiltnovka
fůůůůůůůůůůj *16* *16* *16* *10* *10* -
Prachy dělaj člověka
Jen díky penězům je slavná.Nic neumí,pod tunou líčidla dokáže být celkem hezká,má postavu 10leté holky a neumí hrát azpívat! *1* *16* Myslím,že to je její skvělé vystihnutí.No nemám pravdu? *5* -
-
Re: Prachy dělaj člověka
Jo jo,naprostá pravda:-) -
Re: Prachy dělaj člověka
Máš
-
-
Paris je SUPER!!!
Paris je SUPER!!!No a čo keď sa dostala do showbizneisu vďaka prachom mala jedno veľké štastie!A aj po druhej stránke spieva DOBRE!A aj hrá DOBRE takže čo???Tupci a jej songi to sú HITY milujem ich vy ste hluchí DEBILI!!Paris je veľmi dobrá speváčka,herečka....vlaste VŠETKO!!!Vy len závidíte!!!!!A ináč k tej Prahe keď sa jej tám nepáčilo?Ani vy by ste sa určite nepotešili keby vám niekto zohavil tvár možno ju žiaden paparraz nezhodil ale ona musela pred nimi utekať a keby ju neprenasledovali tak nemusela by pred nimi utekať a ani by sa jej to nestalo!Vy jej nadávate mne jej je ľúto VŚETCI na nu len nadávajú a pritom nič zlé nneurobila!Paris je SUPERRRRR a držím jej palce vo všetkom! *4*