Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Endru
    Přeju Paris všechno nej a kdyby měla zájem tak aby se ozvala pochybuju silně ale za zkoušku nic nedám *14* *5*
  • Plastika

Jak na ni tak koukam, tak nevim s tema plastikama... O kazdy celebrite se rika, kolik ma plastik, ale kde je pravda, to vi jen ony samy.
    O plastikach neco vim a na Paris mi prijdou umely maximalne vlasy.
    Nos ma svuj i kdyz nedokonalej a prsa ma pekny, ale umely mi moc nepripadaj - jsou to takovy dvojecky...
    • Re: Plastika

Presne tak, prsa dle meho nazoru umely nema...
  • Pariska

Chudáček Paris, je ted´ ve vězení, to jí nezávidim *9*
    • Re: Pariska

Hmmm... Já jí to NEZÁVIDÍM! Já jí to přeju *15*
  • paris+benji

paris to s benjim mocinky slušíí mysim že se k sobě hodíí možnáá i wííc než jeho bratr joel s nikol richi !!!! *14* ale byla to fakt prdel jak f téé praze spadla na držku *4* to by se nikol nikdy estalo !!!!!!!!!!!!!!!!
  • serialKiller

Nezapomněl takhle náhodou ten serialKiller na budoucí čas? Takhle to zní divně!?..! *13* *5*
  • Paris

Paris není vůbec co závidět všichni tam kde se narodila si o ní myslí jak je rozmazlená beztak je to i anorektička...prostě fůůůj Pink úplně vychytala písničku stupid girls prostě úpa supeer sem stejnýho názoru *3* nejlepší jak na začátku písničku stupid girls zakřičela"ale já nechci do vězení" *1* PARIS hilton *13* FUCK BARBIE *13* *15*
    • Re: Paris

Hele... Víš co?! Ty jseš moje sluníčko *3* ! Vypíšeš tu všechno za mě, a já nemůžu nic víc, než jen poděkovat! DÍK *3*
  • paris

Paris hilton je nejlepší ze všech spěvaček ahoj tvuj nejlepší fanoušek Martin *14*
    • Re: paris

TY JSEŠ DO NÍ ZABOUCHLÍ??? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ahoj

paris je dooost dobrá zpěvačka :)
    • Re: ahoj

tak to si delas prdel ne?
      • Re: Re: ahoj

náhodou paris je dobrá chápu, že ji dost lidí nemusí, ale podle mě je to jen závist umí hrát i zpívat a má i výšku, ale o tom se už nepíše, že?? každého zajímá jenom to , kde se zase ožrala nebo s kým teď spí. chtěla bych vidět vás co by jste dělali, kdyby jste měli tolik peněz, že by jste nevěděli co s nimi. já asi to samé co ona. taky bych jenom nakupovala a chodila pařit a neříkejte, že vy ne!!!!!!!!! nechte ji na pokoji normální lidi dělají taky blbosti jenom se o tom nepíše, protože nejsou slavní, myslíte, že ji to neštve, když ví celej svět, co dělá a za zadkem jí lozí stádo novinářů????? *7*
  • paris

ahoj Paris moc tě zbožnuju a zbírám tě jako zpěvacku doma chcu mít taky činčilu ale naši mi to nedovolí ale jestli bys byla tak hodná anemohla mi dát 2000dolaru na adresu háj ve slezsku na horách342 prosím jsme hrozně chudí prosím prosím *14*
  • no coment

Souhlasím s komentářem pod. Paris nepatří*13* mezi nejchytřejší *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit