-
Ja paris taky nemusim ale rozhodne nam ti co tady o ni pisou jaka je to p...... a podobne nemusi cpat do hlavy nikdo se jich na nic neptal spis jen si vylivaj zlost na nekom kdo jim nic neudela a ani se to nedozvi.... *9*
-
e-mail na parisku :-))
Ahojky,
nemate nekdo e-mail na parisianku??
ja bych ji chtela podporit a rict ji,at si nevsima takovych blbek jako vy jste!!
*muckuju ji* prosim,kdyby nekdo mel meilika na parisku,napiste mi na e.mail nebo tady sem na reagovani,dekuji moc
VernaFanynkaPariskyHiltonove *14* -
-
Re: e-mail na parisku :-))
jo,jasně..zkus třeba nethilton@hotmail.com
-
-
I Love Youuu
Happy B-day Paris :)) :** -
Paris
Paris je super. Ten novej film je bájo. Ale Nicky je taky dobrá:-) -
jojo...uznávám ty moje zprávy...mě teď taky pobavily já se omlouvám ale nějak mě ty příspěvky nešly poslat nebo co...když sem se podívala na forum tak tam nebyly.to je asi důvod proč sem to poslala desetkrát takže sorry...ale co sem psala, ať už jakkoli zmateně a několikrát po sobě, tak za tím si stojím *15*
-
-
Re:
Mě se to také stává! Ale kde to je?
-
-
NIC jí nezávidíme!!!
CO FURT MÁTE S TÍM ZÁVIDĚNÍM *13* ?! Já jsem nikdy nepochopila, co bych Parisce mohla závidět a ani to nechci pochopit... Stejně to ani nejde *15* !!! Prostě... Já závidím jen Avril Lavigne a Paris Hiltonový NIC, opakuji NIC nezávidím, stejně jako další lidi, kteří jí nesnáší!!! Prostě... MY jí nenávidíme a NIC jí nezávidíme!!! Je těžký to pochopit nebo co *7* ?! -
-
Re: NIC jí nezávidíme!!!
Ha tak ty jses dobra nesnášís paris pomlouvaši jak nejvic to jde .Řekla bych že je to tím jak jí závidiš a nedělej že né.Kdyby si ji nezávidela tak tady nepíšeš takoví veci.A dostala si me s tim jak závidíš avril ale paris ne.A víš co holčičko neco ti prozradím paris a avril jsou dobrý kámošky jestli o tom ještě nevíš.paaa měj se *3* -
-
NIKDO Z NÁS JÍ NEZNÁ
LIDI MYSLÍM,ŽE NIKDO Z NÁS JÍ NEZNÁ OSOBNĚ A NEMÁ TEDY PRÁVO JÍ TADY NADÁVAT JAKÁ JE TO KRÁVA KURVA ATD...CHÁPALA BYCH,KDYBY JSTE JÍ ZNALI A USOUDILI,ŽE JE TO KRÁVA JAK TADY PÍŠETE.ALE NEZNÁTE JÍ.VŠUDE SE O NÍ PÍŠE JAK JE BLBÁ,ALE NEMŮSÍ TO BEJT PRAVDA UZNÁVÁM,ŽE VYPADÁ DOST DOBŘE ALE NEDIVTE SE MÁ MILIONY A TAK MŮŽE NAKUPOVAT VE ZNAČKOVÝCH OBCHODECH...PRODLUŽOVAT SI VLASY NAKUPOVÁNÍ MAKE-UPU ATD. JE PRO NÍ NĚCO ÚŽASNÝHO A NEMŮŽE BEZ TOHO ŽÍT PRO NÍ JE DŮLEŽITÁ IMAGE A HLAVNĚ JEJÍ VZHLED VIDĚLI JSTE NIKDY PARIS NEUPRAVENOU?JÁ NE JENOM V POSLEDNÍ BULVÁRECH JAK SE ZHROUTILA KVŮLI TOMU VĚZENÍ.... TAK AHOJ A PŘEMÝŠLEJTE O TOM.... *3* -
-
Re: NIKDO Z NÁS JÍ NEZNÁ
Já ji viděla víckrát neupravenou...
-
-
-
-
Paris je nafoukaná malá princeznička a myslí si že když má peníze tak může všechno!!!
-
paris je piiiiičaaaaaaaaaaa *16* *16* *16* *16*
-
-
Re:
JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PP PPPPPPPPPPPPPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČČČČČ
-
-
RE:no....
No a co Paris Hilton máme závidět?peníze peníze peníze furt samé peníze?Paris je sice pěkná,ale my jsme aspon lepší.Paris se tváří jako andělíček když měla jít do vězení nebo kdesi *4* .No zkrátka jí nic nezávid te. -
-
Re: RE:no....
PŘESNĚ!!! *3*
-
-
Barcule a jo
Tak v tomhle nezbiva nez s vami plne souhlasit,je to snobska nanynka..A navic dobitek,kterej na netu ukaze vsechno...Ale to by sme mohly mluvit i o Britny,s planovanym porodem(real)...Sou to obe pi*i