Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paris mi až zas tak neva!Někdy je fajn,ale někdy se na to,co předvádí nedá koukat!!!Je ale fakt,že ty písničky sou fajn!!! *3*
  • blog

prosím koukněte se na můj blog www.paris-ashley-hilary.blog.cz a hlasujte na anketu kdo je lepsi *3* *3* *3* *3* *3* *4*
  • PARIS

jasan paris ma penize a proc by si jich nemela uzivat nerikejte mi ze kdybyste byli bohaci ze zijete jako tet podle me je paris borka ktera vi jak si uzit zivot
  • Krasa!

Paris je podle mne ta nejhezci osoba na svete! Je pekna, v HOUSE OF WAX ukazala ze i talent dostala! MIMO jine je mila a skvela!
  • Paris je dilinka ktera si na neco hraje jen pro to,ze ma bohateho papinka...Nanavidim ty jeji pisnicky to je uplne nechutny co tam predvadi!...Nemuzu ji ani vydet! *16*
    • Re:

Jóó! To máš pravdu!
  • je dobrá

dřív jsem jí neměla vůbec ráda ale od doby co jsem viděla dům voskových figurín je to úplně super holka!možná namachřená-ale která celebrita není???
  • Panebože. Ta gramatika některých lidí... že se nestydíte. Naučte se pořádně psát a pak piště příspěvky. Jinak respect Paris :)
    • Re:

Klídeeek.Tady si nadiskuzi a né v pravopisu čj... *5*
  • jako ja nechapu co proti ni mate,jste jen ubozi lidi co ji jen zavidi,ze se dobre narodila....chtela bych videt vas,kdyby jste meli to,co ona...urcite byste nesedeli doma nesetrili penezi....fakt vas nechapu...paris je nahodou skvela baba,je pekna a dokaze si i sama videlat!!!!tak jako v cem je problem!!!!mam ji rada a vzdycky se ji buddu zastavat...muckuju ji
    • Re:

Zkus to co já umím a uvidíš! Nejsme takové jako si myslíš!
      • Re: Re:

Jsi ubožák !
  • Zatímco vy jste excelentní dámy, které pohrdají bohatstvím, jsou počestné, skvělé, ctí mravy apod. Umíte jenom tupě kvokat.
  • JE SUPER!!!!
    • Re:

*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit