-
?
jako možná bych uznala že je pěkná to teda je,ale jak se chová...?!si myslí zhe když má prachy tak se chová jak.....je strašne namyšlená!!!!!!!!!!!a navíc pořád fetuje!!!!!blééé nechápu Avril jak s ní mohla pařit...... *7* -
-
Re: ?
Asi proto že Avril dělá to samééé!!!! *1* *1* *1*
-
-
!!!!!
NO mám Paris docelá ráda...a vůbec by mi nevadilo mít jeji penize *1* ...no ale je nic představte si ji bez kupy make-upu bez těch drachych hader...tak je nic...takze si nemyslim ze je krásná a dokonalá!!! *13* -
.
nechapu co se vam na ni muze libit...reknete aspon jednu vec co s vam na nni libi???....kdyby nemela prachy kam by se asi dostala...nic neumi jenom rozhazuje prachy....a dela skandaly *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* -
-
Re: .
no hele vypadat takhle tak se ak taky mozna chovam ...ale vydis ze ak hrozna asi taky neni protoze svy kamose ma ..... me se paris libi a mam ji rada a nevim co proti ni mate ...ja treba nesnasim takoou angelinu jolie ta mi pride jako uplna trapka !!! *10* *16*
-
-
Paris je super !!!
ať si myslí každý co chce, ale podle mě je Paris super *14* -
-
Re: Paris je super !!!
podle mě taky *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Paris je super !!!
*14* jo
-
-
.
závidět????...nneeee promiń ale takhle hluboko jsem ještě nikdy neklesla *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
bohyně
Paris je bohyně. Nejdokonalejší žena vesmíru!!!! -
-
Re: bohyně
heheh tady někdo nemá mozek *15* -
-
Re: Re: bohyně
Každý máme jiné názory a každý jsme jiný..ted kdo to nemá mozek?? *1*
-
-
-
Je moc krásná
Podle me je Paris jedna z nejkrasnejsich zen. Jen ji vsichni pomlouvaci zavidite. -
blog
prosím koukněte se na můj blog www.paris-ashley-hilary.blog.cz a hlasujte na anketu kdo je lepsi *3* *3* *3* *3* *3* *4* -
barbína
paris hilton je fat nejvetsi barbína na svete ja si myslim ze jeji sestra je lepsi nez ona -
Otázka
*7* Je Paris Hilton peroxidní nebo ne? *7*