-
no coment
Souhlasím s komentářem pod. Paris nepatří*13* mezi nejchytřejší *1* -
paris+benji
paris to s benjim mocinky slušíí mysim že se k sobě hodíí možnáá i wííc než jeho bratr joel s nikol richi !!!! *14* ale byla to fakt prdel jak f téé praze spadla na držku *4* to by se nikol nikdy estalo !!!!!!!!!!!!!!!! -
Plastika
Jak na ni tak koukam, tak nevim s tema plastikama... O kazdy celebrite se rika, kolik ma plastik, ale kde je pravda, to vi jen ony samy.
O plastikach neco vim a na Paris mi prijdou umely maximalne vlasy.
Nos ma svuj i kdyz nedokonalej a prsa ma pekny, ale umely mi moc nepripadaj - jsou to takovy dvojecky... -
-
Re: Plastika
Presne tak, prsa dle meho nazoru umely nema...
-
-
Paris je SUPER!!!
Paris je SUPER!!!No a čo keď sa dostala do showbizneisu vďaka prachom mala jedno veľké štastie!A aj po druhej stránke spieva DOBRE!A aj hrá DOBRE takže čo???Tupci a jej songi to sú HITY milujem ich vy ste hluchí DEBILI!!Paris je veľmi dobrá speváčka,herečka....vlaste VŠETKO!!!Vy len závidíte!!!!!A ináč k tej Prahe keď sa jej tám nepáčilo?Ani vy by ste sa určite nepotešili keby vám niekto zohavil tvár možno ju žiaden paparraz nezhodil ale ona musela pred nimi utekať a keby ju neprenasledovali tak nemusela by pred nimi utekať a ani by sa jej to nestalo!Vy jej nadávate mne jej je ľúto VŚETCI na nu len nadávajú a pritom nič zlé nneurobila!Paris je SUPERRRRR a držím jej palce vo všetkom! *4* -
pariska hiltnovka
fůůůůůůůůůůj *16* *16* *16* *10* *10* -
No jo Paris
Tahle rozmazlená ,,děva" to hold má v hlavě trošičku omezené ale bohužel se uměla narodit.Kdo by toho nevyužil?Ale stejně by mě zajímalo,jestli je nějaká bohulibá věc,kterou kromě nakupování a paření ovládá.asi neee... *9* -
Paris
paris se mi líbí, ale je těžce mimo realitu *1* -
Paris
Byla docela naštváná na ty blbce co ji pronásledovali.No,další celebrita,která bude rozhlašovat,že je Česká Republika strašná. -
Praha
Tak jsem si právě přečetl že Paris je v Praze byla v restauraci a když s ní chtěla odejít tak ji začli honit novináři no a Paris upadla a rozbila si bradu je to na bleskove cz
Dobrý co říkáte
To muselo ale bolet au au *8* -
-
Re: Praha
jj,to byla prdel,sem s teho upa nemohla!!!! *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
Re: Praha
Bradička se zhojí, více se o ní ví a novináři i ona na tom ještě vydělají. U
-
-
...
A jeste je mi na ni sympaticky, ze se nenechala zlakat trendem silikonu a jinych plastickych uprav (zvlast v Americe) a sebevedomi ji nesnizuje to, ze nema prsa trojky a dokonalej nosanek...