Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paris hilton je superrr

paris hilton je super a nefim co proti ni mate. ti co komentuji jeji vzhled ji asi zavidi. jine vysvetleni neexistuje protoze nefim proc tu komentujete jeji krasny oblicej a postavu kdyz sami vypadate jako nefim co a ona je dokonala krasna. ale hlavni je to jaka je. bulvar z ni udelal to co si myslite ze je. vy nefite jaka je ale bulvar placa nesmisli a vy si pak myslite ze je to hrozna krava atd. ale jestli jste si vsimli tak existuji i normalni casopisi se klteryma dela rozhovory. odpovida na otazky mile a s usmevem. a jestli je chytra to se dozvi jen ten co ji zna. takze si vsichni odpustte ty kecy ze je blba kdyz to nikdo nefime. a pak to ze neumi zpivat. ona zpivat umi ale vy to neslysite. vy chcete slyset ze zpiva hnusne a tak to slysite. s tim nic neudelam. a hraje skvele a je proste uzasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je to muj vzor a nevadi mi ze mi rikaji ze sem jako ona. chtela bych byt paris hilton cislo 2
    • Re: paris hilton je superrr

Chci ti jen říct,že áš stím vším pravdu!!!Ted obdivuju i tebe!Protože já Paris taky zbožnuju a nemyslím si oni že jeto nějaká blbá barbína *14* *14* *4* *4*
    • Re: paris hilton je superrr

Jen pověz, jak vypadáme! A její povaha a to, jak je chytrá... No, tak to já opravdu nekomentuji, protože ji neznám. Ale to, že zpívá hnusně jsem slyšela, tak tu neplácej hlouposti! *15* *15* *15*
  • prisera..

tomuhle rikaj lidi celebrita? jenom tim ze zdedila po svym papinkovi miliony a snazila se o to prohrabat se do showbyznysu, svym skrehotavym hlasem a silenou roli ve filmu?! Paris ...nesnasim ji.. je pro me proste nula.. to neni zenska-clovek co neco dokazal!!! jenom nafintena dedicka..
    • Re: prisera..

Tak to jsi vystihla dokonale! Taky nechápu, proč nosí přezdívku "celebrita", když dokázala jen to, že se "správně" narodila, a zpívat umí asi tak jako žába, a jenom se předvádí před kamerou. Ale v něčem tě opravím... Dědička to už není. Jednou jsem četla, že její rodiče ty hotely někomu prodali, podruhé jsem četla, že ty peníze pak dali na charitu. Udělali dobře, že to nepřenechali Paris. Ta si totiž ty peníze nezaslouží. Její prarodiče pracovali, a ona jenom řídí opilá a předvádí se. Tím se zasloužila o titul "celebrita"? *16* *16* *16*
      • Re: Re: prisera..

sandy naprsto souhlasim..a taky by se mohla prestat montovat do maddenovic twinz...takovy skveli kluci to byli nez je zkauzila slava tyhle ty radoby celebrity kery vypadaj jak vytahnuty z popelnice... *16*
  • Paris Hilton

Je děsná... *9* A navíc má ve fanklubu (tady na osobnosti.cz) jen 134 fanoušků. Ale třeba taková Avril má 603. To je docela velký rozdíl. Prostě - Paris je FUJ!!! *16* *16* *16*
    • Re: Paris Hilton

souhlas na avril nema
  • nika033

pecková holka az na ten nos *10*
  • Můj názor !

Tohle je můj názor:
    Paris mi přijde sympatická a myslím si že není tak špatná...párkrát měla nějakej trapas a lidi si jí víc všímaj,už si to nesmaže!!! Ona za většinu věcí třeba nemůže!Je jako normoš člověk ..chodí na večírky opije se a co? Bulvár z toho hned udělá...nevim co....V rozhovorech odpovídá v pohodě a je usměvavá..a navíc vy ji neznáte!Je pravda,že je asi trochu namyšlená,ale kdo by nebyl? S tolika prachama?A když jich má tolik je jasný že blbne....takže tohle můj názor *14* *4* *4*
    • Re: Můj názor !

Já s tebou souhlasim...úplně přesně si vystihla i můj názor...
  • prosíííím

prosíím kliknete bežte na tuto stránku nebojte není tam vir a co vám to udelá? nic:) je to otázka 5vterin moc dekuju...

http://s8.gladiatus.cz /game/c.php?uid=27567
  • celebrita???

Podľa môjho názoru je Paris Hilton len nešťastná dedička veľkého bohatstva. Má prístup k bohatstvu, o ktoré sa zaslúžili jej predkovia nie ona sama. Nevie čo od dobroty a tak sa opíja a vyzlieka pretože iné zrejme nedokáže. Ó pardón naspievala pieseň- ak ju naspievala v skutočnosti ona. U mňa sú celebrity chirurgovia, ktorí dajú dokopy človeka, vedci, a skvelý herci, ktorí nechali za sebou nejaké posolstvo vo svojich dielach. Ale Paris...? *15*
    • Re: celebrita???

mno asi na tm neco bude ale přece ne každej boháč zpívá a hraje ve filmech né? .. takže přece jenom asi není špatná ;-) *5*
      • Re: Re: celebrita???

To,že většina reakcí v této diskuzi je vesměs negativní,taky o něčem svědčí.Většina lidí ji prostě nemusí.Paris může zblbnout leda tak pár puberťáků.Lidi co mají rozum na ni mají prostě jinej názor.
  • podvod

Pořadí top 10 je podvod
    Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Naprosto ubohá

Lidi,kteří ji zbožňujete,proberte se!Vždyť nic neumí.Ten její zpěv je katastrofa.Jenže je tak namyšlená,že jí není trapný se cpat do něčeho na co nemá.Britney je taky pěkný kvítko,ale aspoň má talent a zpívat umí,jak dokázala na poslední desce.Ale Paris je ubohá!!!!!
  • jejda..:-/

je to jenom namyšlená blondýna,ktrá se ráda baví, chlastá, hulí a dělá jeden trapas a skandál za dalším...je to zozežraný dítě.,..bez peněz by byla obyčejkná nula....nemám ráda takový lidi...i když ej to ejnom můj názor...a mylsím si, že se mnousouhlasí více lidí *16* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit