Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pohádka

TÁÁÁK!!!!!!!!! Děti posaďte se a já vám povím pohádku o jedné ošklivé holčičce jménem Paris Hilton. Byla jednou jedna holčička, která se jmenovala Paris Hilton. Nos měla křivý a na něm bradavici, místo vlasů slámu, nohy tlusté jako slon...prostě OŠKLIVKA. Pak si jí měl vzít princ. Byl hezký, ale ona ošklivá. Tak jí zakrili do závoje. Pak měla být svatba, ale princ ještě pořád nezjistil jak doopravdy Paris vypadá. Když jí požádal, aby si sundala závoj a ona ho neposlechla, tak jí ho sundal sám a ukázala se její pravá tvář. No a dál si to domyslete sami a pak sem napište co jste vymysleli. Už se těším na vaše nápady. Sandy *3*
    • Re: Pohádka

On jí zmlátil, dal jí facku, pohlavek...pak si vzal jinou. Ona se zabila a ti dva žili šťastně až do smrti. *15*
      • Re: Re: Pohádka

Super! *1*

ONA SI PRDLA A ON POPRVE V ŽOVOTĚ OMDEL. POTOM SI VZAL JINOU KRASNOU PRINCESU A ONA VSTEKY ZABILA SEBE I JEHO A TU PRINCESNU. A TO JE KONEC.

To je trapný!

Skvělé! *1*

NOTÁÁÁK! Nic vás nenapadá?? *7*
  • Paris Hilton

Je hrozná *5* ! Úplně výborně jí neznám, takže nic nubudu nakecávat o jejím rozumu, ale o jejím vzhledu vám toho můžu tolik navyprávět *15* ! Ty její vlasy jsou jenom hnusná suchá sláma *10* ! Copak to nevidíte *7* ?! Vždyť mají hnusnou barvu jako sláma a ještě je ta sláma tvrdá a hrubá *13* ! Teda *13* ! Nos má veliký jako Pinocio a ksicht má placatý jak gorila *9* ! A tu hrůzu se snaží zakrýt pod tunami make-upu *10* ! Vy snad nevidíte jak se jí ten ksicht už z dálky leskne všema mastičkama a stína, rtěnkama...hrůůůza *9* ! Je to OŠKLIVKA *16* !!!!!
    • Re: Paris Hilton

za a) Když sE ti tOliQ nelíbí taQ sEm nElEz a nEurážEj jEjí fAns!!! *13* *9*

za b) To jaQEj má OBLIČEJ ví jEn tI cO jí viděly v 1 night in Paris prOtOžE jE tam v kOupElně a pOtOpí si hlavu ..tzn. kdyby sis pOtOpil/a hlavu dO vany taQ by ti rOzhOdně žádnEj make-up na OBLIČEJI nEzbYl!!!

TakžE jEstli sE ti na Paris něcO nEíbí taQ prOč sEm dál chOdíš? *7* *9*

A pRo FANS Paris Hilton: nEdělEjtE si z TaQOvýhech antifans ((*15*)) hlawu a ani sE s nimi mOc nEhádEjtE *4* BuďtE v pOhO *5* a nEzapOmeňtE žE každý má svéhO IdOla a jInému sE tO nEmusí líbt *4* *9*

*14* *14* Paris 4evEr *14* *14*

nevím co proti Paris máte je super holka která je uplně normální a ne jako vy!!!!!! *4*

smrdííííš sandy!! se napřed koukni na sebe chápu že jí někdo nemusí ale nemusíš to všude roznášet dilčo!
  • Paris Hilton

JE to hrozná kráva furt se jenom předvádí!!

ty jsi debil nebo kráva ,sice tě neznám ale nemusíš ji všude špinit.ani jsi jse snim nepotkal.tak neurážej *5*

ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano, ano
      • Re: Re: Paris Hilton

Ano, ale spal by jsi s ní od rána do večera co *15*
        • Re: Re: Re: Paris Hilton

Kdo??? Já?? Ty magore! Já jsem holka.
  • Koza

Je to pitomá koza! Úplně pokazila Britney Spears, která je teď v protialkoholické léčebně a minulý víkend se málem oběsila na prostěradle. Já Paris úúúúúplně nenávidím!!!!!!!
  • Skurvi Paris

Jestli si Paris myslí že je nej. tak je na velkym omylu je to akorát tak namyšlená,blbá a to je málo.Kdybych měl říct vše co si o ní myslím nevešlo by se to na tuto stránku a to není vše tan namyšená pipina je sexxxxxxxxxxuální maniak a to je víc o hodně víc než sexxxxxxxxxxxuální maniak ale ...............Kurva ze záhrobí vstala !!!!!!!!!!!!! *9* *4* *5* *5* *5* *5* *16*
  • Pariska

Je to pěkně vypatlaná slepice a jsem ráda že se s Nickem rozešli!Pro takovou blbku jako je ona je to moc fajn chlap!Kdyby její život závisel na mě tak bych jí poslala na mars kam patří! *5*
  • Je to kráva a první má bejt JOhnny Depp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *1*
    • Re: Já

mudro!!! *1*
  • paris...

dyť je to největší slepice na světě a to sem ještě slušná! *1* zpívat neumí,hrát taky ne,akorát se všude sere aby měla ještě víc peněž než ted *16* fak větší pipina na světě není *13*
  • blogísek

Koukněte se prosím na jeden krásný blog. Jmenuje se Dorisčin blog. Přesnou internetovou adresu neznám, ale jméno snad bude stačit. *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8*
    • Re: blogísek

*7*
      • Re: Re: blogísek

Co je?? *7*
        • Re: Re: Re: blogísek

miluju paris hilton *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: blogísek

vi jste blbci *1* *1* *1* *1* *4* *13* *4* *3* *15*
        • Re: Re: Re: blogísek

miluju paris hilton *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: blogísek

ty blbče jeden jak jí mužež milovat když je to KURVIČKA to si piš?:::_
  • blogísek

Koukněte se prosím na jeden krásný blog. Jmenuje se Dorisčin blog. Přesnou internetovou adresu neznám, ale jméno snad bude stačit. *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit