Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta má mezi

nohama zlatý důl.. a je blbá až roztomilá..
  • Kukni!!

Mám bezwa stránku (blog) o Paris je docela už rozšířená tak tam jukněte www.svetparishilton.estranky.cz jj papa♥♥ *14*
  • Paris

Ako môže ona patriť do top 10 :D takáto štetka bez akéhokoľvek intelektu a rozumových schopností.....Špatná ako noc,plochá,vygumovaná a veľká škoda,že to nebude čítať......:D
  • kráva

Co hérečka, kurva je to!
  • Paris

ja zrovna Paris v lasce nemam ale taky nejsem jedna s tech ktery ji nesnasej nevim libi se mi na ni mozna to jak ma celej shoubiznis omotanej kolem prstu *5*
  • Je to kráva

upřímně je to podle mě ten nejvymastěnější člověk co žije na planetě zemi,v živote jsem takovou krávu nepotkala....no jo hold americanka ne nadarmo se rika že američané jsou národ blbů...
  • PARIS

Paris je úspěšná podnikatelka, která se jen dokáže prodat, že ze sebe dělá blbku je další věc, protože za to má prachy. Takže bych to radši zvážil sice blbá ale umí se prodat a to je rozdíl než namyšlěná fyflena a koza.
    • Re: PARIS

Naprosto s tebou sohlasim!!!ziju v Usa a obcas koukam na jeji porady!!! Umi se fakt dost dobre prodat !jediny co ktomu muzu rict ze to je fakt sexy baba a prave proto hlavne u nas v cechach ji nesnasej a zavidej to co ma!!!!v podstate ona za to ani nemuze ze je takova jaka je!!!Udelal to z ni ten luxus co ji obklopuje!!!
    • Re: PARIS

že delá ze sebe blbku? *1* *1* *1* *1* Ne ona ju zo seba nerobí,ona je fakt taká tupá......keby tuposť kvitla už dávno je ako botanická záhrada.
      • Re: Re: PARIS

Tak se mi zda, ze jste banda vulgarnich a negramotnych sprostaku. Co z vas cisi je zavist, zaviast a zavist. Umim si predstavit, jak byste se vy chovali, kdybyste meli ty jeji prachy. Proste zavistivi Cesi, kteri ziji v Americe ilegalne a pucuji v supermarketu hajzly.
      • Re: Re: PARIS

*1* Jo, presne tak. Njn, blondyna....P.S. ne ze bych neco mela proti blondynam;)
  • ...

Dyk je to namyšlená fiflena!!! Až na pár namyšlenejch barbín jí všicni nesnášej, co si o sobě vůbec myslí? Je to jenom pitomá blondýna, plochá jak žehlička a nebejt pár zděděnejch hotýlků, leží někde pod mostem anebo šlape chodník...
  • ???

Ty vole tadyta namyšlená koza ze je nej???Ta kurva (?) ať chcípne *13* *13*
  • Lilette

Naprosto souhlasim! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit