Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ble

Je to namyšlená rozmazlená kráva,která neví co by roupama dělala,a žene se do zpívání(jestli se tomu co čemu ona říká zpívání dá říct)takovejch tuctovejch písniček vám naseru kýbl.Nemá budoucnost a lidem se brzo omrzí.Dneska už se holt pořádná paní zpěvačka nenajde *13*
  • Autogramy!

Nabízím AUTOGRAMY světových hvězd! (bydlela jsem do svých 16ti let v USA:-) )

Britney Spears
    Paris Hilton
    Avril Lavigne
    Ashlee Simpson
    Robbie Williams
    Justin Timberlake
    Beyoncey
    Christina Aguilera
    Orlando Bloom

Nabídnu je ale jenom opravdovým fanouškům, takže pište na email, kolik jste schopní za takový autogram nabídnout:-) Podpis je vždy umístěn na plagátu, nebo na CD dané hvězdy… Tak si o něj napište!!!
    • Mam zaujem o autogram paris hilton
    • Re: Autogramy!

jéé ty se máš že si bydlela v usa *3* a ty autogramy fakt máš?to se s těmi hvězdami setkala??já ti tak závidím *4*já bych brala avril:-)ale co bych s toho měla když se s ní nesetkám osobně *4*

Prosímtě *4* ! Máš něco od Shakiry *7* ? Díky za odpověď *3*

Ahoj.miluju hvezdy a hlavne Paris Hilton strasne mam jeji fotky a vsechno jenom podpis ne a kolik by jsis asi predstavovala ze bys chtela za ten podpis od Paris Hilton napis papa *4*
  • CO????!!!!!

Chytrá???!!! *15* *15* *15* *15* *15* Hezká???!!! *15* *15* *15* *15* *15* Paaaaaneeeeeee booooozeeeeee!!!!To už se fakt všichni zbláznily????
    • Re: CO????!!!!!

heyko tak ty jseš můj člověk.. si myslím totéž to ty. je to naivka co umí jen utrácet prachy.. PIČÁÁÁ!!!!!!! *15*
  • Blbá bloncka

Tak to je vážně prototyp blbý blondýny-jediný co slečnu zajímá sou prachy a to jak vypadá.Myslim že VŠECHNY vtipy o blodýnkách seděj právě na ni!!! *9* *16*
    • Re: Blbá bloncka

Přesně tak *5* !
  • peta

http://www.polakjan.estranky.cz/
    P rosím něco mi napište do Gbooku!!!Díky *3* *3* *3*
  • Pomoc

Nevie niekto nahodou jej adresu, alebo jej e-mail? Neviete v ktorom meste byva?
  • Paris

No já bych ji nejradši šukal a to fest je mooooc pěkná ta prdelka ty kozičky no jo a pak bych taky moc rád rozhazoval její prachy a ne že by se jí to nelíbylo byla by ještě ráda je supr máte recht *14*
  • grrh

neumi ani poradne zpivat a vypada naprosto priserne! proste blondyna co nema zadny vkus a nic neumi!!! Kdyby nededila, tak o ni nikdo neci!!! A slovo zpev ji nic nerika!!! *8* *8*
  • Paris je skvela

Paris Hilton je moj idol. Je super. A ti co ju nemaju radi tak chodte do .... . VY ktori ju nemaju radi tak vypadnite! Vsak ked niekoho nemam rada tak o nom asi nepisem a nestracam cas!!! NAIVKY
  • miluju Paris

ja myslim,ze Paris je naprosto uzasna a ti co ji nadavaj jen zavidej jak je super.je kamaradska,hodna,mila,chytra,umi se bavit.prala bych si s ni moc kamaradit.
    • Re: miluju Paris

že je chytrá?? tak to si nemyslim, je sice hezká, teda hlavně díky make-upu, bez něj uplně normál holka, ale spíš bych řekla že je fakt hloupá
      • Re: Re: miluju Paris

Podle mě chytrá docela je. Ale je právě hnusná kvůli tomu make-upu!
        • Re: Re: Re: miluju Paris

no tak to chytra teda opravdu není, ale hezka docela jo
          • Re: Re: Re: Re: miluju Paris

Hele ty se do toho nepleť krávo pitomá *16* ! To je věc moje nelly a Kikinky *5* !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit