-
Miluju
Paris... je prostě nejlepší: umí hrát,zpívat,je chytrá a uměla se narodit ve skvělé rodině.Che být prezidentkou-všichny volte Paris.
Paris 4ever *4* -
-
Re: Miluju
Spíš naopak...neumí hrát ani zpívat a chytrá neni v žádnym případě!! A nikdo si nevybere, kde se narodí. Smůla, že lidi jako ona mají tolik štěstí. Že chce být prezidentkou slyším poprvý, ale jestli nechce být v Česku, tak mi to je celkem jedno a stejně jako Čech se nemůžeš pléct do věcí Ameriky. Ale žádnýmu státu bych nepřála, aby se tam stala prezidentkou... *13* *1*
-
-
Žena
Ahoj no ja paris taky nemusim a jend a holčina piše že ji zavidi jak je bohata ale je blba ...všechny celebrity drdě makaj aby mněli všecko domy dovoleni...šperky auta a tak...a co vona????zdědi prachy a že jsi vydělala tak to nepomuže..od nbarozeni je dědička a ostatni celebrity musej makat aby mněli všechno luxusni ..
Promin te jestli jsem vas jsme urazela ale je to pravda vy ste nekoukali na rouzhovir před 4roky jak byl k-maro??tady po evropě hustej type to von řekl do časopisu že všechny makaj ale paris co???nic neděla že nevrhujue oblečky a a tak a paři,...a von trdě maka aby mněl šperky auta....je to muj naroz a znám lidi ktery ten nazor taky máj voni.. -
-
Re: Žena
Paris je nejlepší!!! -
Re: Žena
no takze pekne kecas pce ji deda vydedil.takze nema z dedy zadny prachy.ona se zivi podnikatelkou,modelkou,zpevackou a hereckou mohla bych jeste jmenovat a je stale slavna a tezce si vydelava sama na sebe.takze nevim o co ti jde a je navic hodna a ne pipka. *8* -
-
Re: Re: Žena
Víš co ?! Než sem začneš psát takový kraviny ,tak si o ní nejdřív něco přečti ! Ona JE dědičkou podílu hotelového impéria Hilton a nemovitostí svého otce...Nebýt těch peněz co zdědila tak o ní nikdo neví! A že je chytrá ? *15* Tak to je ten nejlepší vtip co jsem za celej život slyšela *15* *15* Její chytrost nám dokazuje v reality show My Best Friend na MTV kde chvilku vykládá jakou si našla skvělou kamarádku ale když má přijít další řada reality show tak jí odkopne a vykládá o ní samí blbosti... *15* a její herecké výkony tam taky nejsou nic extra ...ten její vynucenej pláč je dost tragickej ! *15* Jinak abych jen nekritizovala tak její písničky jsou celkem dobrý *4*
-
-
-
no
je lepsi nez miley cyrus -
-
Re: no
to tak twl mi rekni kdo je slavenjsi a kdo si ji vic chvali myslim ze miley je lepsi *13* *13* *13* -
-
Re: Re: no
To asi každýmu dojde, když máš její méno v přezdívce. *1*
-
-
ahoj !! Já Miley moc nemusim , ale je lepší než Paris !! Nic proti tobě *4*
Jen mám na ní svůj názor *3* ty zase svůj *4* Sto lidí sto chutí *4* *4* tak čusík ! a sorač jestli jsem se tě niják dotkla *4* *4* -
jo to je pravda boze Paris jsi nej a vse good k narozkam *3* *3* *3* *3*
-
-
..........
Haha závidět já nevim no nechci rejpat,nějak se o ní nestarám,ale jednou mě dostala tim,když prohlásila že ona by nemohla dostat prasečí chřipku,když nejí vepřový maso je vidět čim přemýšlí ostuda všech blond! -
Paris is best!!
No priznavam se ze ten porad na MTV jsem nevidela ale Paris je fakticky super *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
A happy birthday Paris!!! -
i lowe you
Božínku ten její pořad na MTV uplně šíííílenost miluju ten pořad a taky Pariiiiiiis je krásná,bohatá,a hlavně týpka jak se patří.... -
-
Re: i lowe you
Nooooo na Evu Longoriu nebo Heidi Klum teda fakt nemá! Jo fajn neni zase tak ošklivá ale že krásná *7* ehm tak to vůbec ....a jestly se ti líbí její chování tak na to existujou DVĚ odpovědi ...BUĎ SEŠ JEŠTĚ MOC MALÁ podle tvého názoru odhaduji tak 11-13let a jestliže si starší tak seš asi hodně HLOUPÁ .... *9* sorry za tu upřímnost ale jak už tu jednou zaznělo ...sto lidí sto chutí *3* -
-
Re: Re: i lowe you
ehm to bylo na mě ??:D jestli jo tag mě teda 11-13 FUCKt není....je mi 15..jsem boy ...Eva L. a Heidi K. můžou jít tag do FUCKu!!Paris byla a bude vždy BEST, si pamatuj!!FUCK YOU *10* -
-
Re: Re: Re: i lowe you
no jo zase tu někdo píše v těch trapných zkratkách..:D bože jste češi nebo neandrtálci..:D jasně....15 let a máš v profilu Miley či co tam straší ...:D
-
-
-
Re: i lowe you
ou... *7*
-
-
paris
paris je super ale nerikam ze zas patri do mych oblibenych ale super paris!!!! -
-
Re: paris
paris je dobrá *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3*
-
-
super
paris je celkom fajn!!:) *14* -
Paris Hilton???...dokonalá
Paris je ta nejlepší ...je hezká..je prachatá..a slavná..a mam ji ráda a je mijedni proč ji někdo nemá rád každej má jinej vkus na lidi na hadry na muziku ale to je jedno tohle je muj názor....x.o.x.o. gossip girl *14* -
:X
Ne říkám, že nežárlím jak je bohatá....však kolik lidí by chtělo, že..., ale to co Paris dělá....no....řekněmě, že už neví co s pracama... *5*