Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gagagirl

narozky !!

Přeju Paris vše nejjj *4* Ps : Aby byla pořád tak krásná ..........
  • mileycyruska

HB

Všecko nej :) *14*
  • staniczek120

I Love Youuu

Happy B-day Paris :)) :**
  • gagagirl

Můj názor !"

Ahoj !! Patřila jsem k lidem co nenávidí Paris Hilton . Myslela jsem si o ní , že je rozmazlená dědička, co nemusí pohnou prstem . Tuhle informaci píšou hlavně lidi co jí závidí . Nechápala jsem , proč má tolik fanoušků . Šla jsem na youtube , a zjistila jsem , že umí zpívat . Pak na MTV jsem viděla Paris Hilton my new BFF . Ten pořad je fakt skvělej !!! Myslím že Paris , ukázala v tom pořadu důvtip a iteligenci . *14* *14* *4* *4* *4*
    • Re: Můj názor !

Jo strašně inteligentní je si hledat NEJ kámošku v televizi...
      • To víš, že je chytrá. Ještě na tom vidělá. Proč nespojit příjemné s užitečným. I mně se ten pořad líbí.
  • millillka

...

Jako naše Agátka Hanychová.. Nejsou ségry..? *1* *15*
    • Re: ...

hej vždyt jsou obě uplně jíný paris miluju a Agatu nenavidim jen si na ní hraje *9*
      • Re: Re: ...

Přesně :) Paris je uplně jiná ! *4*
    • Re: ...

TO JO NO!! *1* *1*
  • HEZKÁ,ALE NIC NEUMÍ!!!

paris hilton je možná hezká,ale bez talentu..nechci jí nějak urážet,ale je fakt,že žije jenom z peněz.nechci o ní psát nic špatnýho a nechci urážět její fandy,ale mám tady vzkaz pro její obdivovatele:jestli se vám na ní něco líbí,tak je to něco víc než jenom vzhled?vzhled neni všechno.je hezká-uznávám..mno,ale bez talentu.co umí?má odpověď je logická:předvádět se,chodit po zábavách,modelinch,manikůra a nákuby-jako třeba to růžový auto za 1000000!s tim to trochu podle mě přehnala.ať si kupuje,co chce.jsou to její peníze,ale když je někdo bohatej,tak peníze vymění za všeljaký blbosti.když se jí líbí růžová,tak mi tonevadí.to přežiju,ale je to podle mě trochu přehnaný. *9* čim se proslavila?přece protože její táta chodil do nějakejch klubů nebo co.já nejsem její fanoušek,takže nwm jak to přesně bylo,ale jenom řikám,že jí sláva neprospívá.dobře,tak dostává spoutu peněz,ale vybírá si přátele podle toho jak se na večírku uměji bavit a podle toho jak jsou bohatý-to si myslim.jinak by mohla bejt fajn holka
    • Re: HEZKÁ,ALE NIC NEUMÍ!!!

tak jako auto za milon ..? to je v dnešní době levné !:D:P
      • Re: Re: HEZKÁ,ALE NIC NEUMÍ!!!

Jasně - né asi :D *3*
    • Re: HEZKÁ,ALE NIC NEUMÍ!!!

PARDON.PŘECE JENOM NĚCO UMÍ-ZPÍVAT,ALE JINA,UŽ DÁL FAKT NWM!!
  • Paris Hilton

Paris není vůbec hloupá.Nedávno si nechala udělat IQ Testy a měla vysokou hodnotu.Hraje dobře a její zpívání má aspon melodii.Ty to svou závistí asi nevidíš,ale hodně lidí jí obdivuje.
    • gagagirl

Re: Paris Hilton

Ahoj !! Souhlasím s tebou !!!! Ano lidi jsou fakt naivní a uvěří všemu co píšou v novinách neno časopisech . *4*
    • Re: Paris Hilton

jakože paris má vysokou hodnotu IQ?to se sem bojíš napsat jakou?nebojíš ty víš že my tušíme něco okolo 0 :D

Přesne s Tebou souhlasím !! Co ona o ní může vebec vedet :D

Jo aha ...ona má vysokou inteligenci *1* tak jestly tomu věříš tak seš asi hooodně naivní *4* (bez urážky)...
      • Re: Re: Paris Hilton

tak to teda má umí vidělávat ne věcech který ostatní nenávidí *15*
  • miley1cyrus

Takhle to vidím já

Jestli si někdo myslí že Paris závidíme tak se asi trochu mýlí mi jí jedině závidíme její peníze ale kdo by chtěl její blbost *13* *13* *13* a navíc hrát i zpívat opravdu neumí!!!Tady je jedná její "chytrá věta" :"Já prasečí chřipku dostat nemůžu jelikož nejím hovězí" ta je teda chytrá *9* *9* *9* omlouvám se těm kteří sem tu větu už psali (já to nehledala ale myslim že jste to sem asi dali) *15* *15* *15*
    • Re: Takhle to vidím já

jenže ona řekla hovězí *1* *1* *1* páč je k tomu tak blbá že jí i to hovězí ublíží *1* takže se hoďte do klidu,ok?
    • Re: Takhle to vidím já

někdo sem sice psal tu vaši ''chytrou'' větu, ale ne tak jak jsi ji napsala ty. paris řekla, že nejí vepřový, tak nemůže dostat praseční chřipku. o hovězím tu nikdo nepsal *1*
      • Re: Re: Takhle to vidím já

A to něco mění?
        Kdyby řekla, že nemůže dostat prasečí chřipku, že jí hovězí tak si člověk může říct, že si asi dělá srandu. Ale pokud řekne, že nejí vepřový a tak prasečí chřipku dostat nemůže tak to je pěkná delina, vzhledem k tomu, že ta nemoc se nešíří masem!!!!Nic proti ní nemám ale pravdou je, že kdyby byla inteligentní tak na sebe může upozorňovat jinak než hajlováním a jinejma skandálama.
        • Re: Re: Re: Takhle to vidím já

jojo a největší perla byla, když do novin řekla. To nebylo v Anglii, to bylo v Londýně *1*
  • pariska177

Pariska

ehm souhlass tou slečnou co říká že Paris si ty peníze vydělává sama .... neříkám že uplně všechny ae na 90 % si to vydělává sama ... není tak vypatlaná jak to z ní všici děláte ..... hraje ve filmech ... zpívá...je modelka .... navrhuje ....a z tohohle ma peníe...není pitomá ... debilku z ní dělá bulvár ... a taky z koho debila oni nedělaj ... a vy jim na to všici skočíte kdyby se o ní nepsalo ž je dědička bůh ví kolika milionůůů možná vííííccccc tak bysste všichni na ní měli lepší názor .... Paris je chytrá a říkejte si co cete ... *13*
    • Re: Pariska

PRESNE!! SOUHLASÍM S TEBOU *3*
  • Karly

if you are reading this it is tooo late!! My name is Summer. I was abused by my dad when I only three. If you do not post this story on 10 other pages I will be waiting for you and kill you the first chance I get so you will feel my pain. By the way.... im dead.
    • Re: Karly

Do you think that anyone here speak English? I wonder what's that supposed to mean! Feel you can sue because they threaten to kill any person ... so I'd better get anything like that, Write not! Thanks *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit