Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děsná Paris

Nikomu neberu jeho názor,ale můj názor je ten,že jí není co závidět,je to hloupá,odbarvená blondýna,která neumí zpívat *9* !Nic nedokázala a všude se cpe!!!!
  • Ha ha

Jste neajo ticho co?Jste se lekly?Tak piste *13* *1* *3* *7*
  • jasně

Ok.Tak na rovinu.Závidíte jí.Já nemusím.Já mám čistý svědomí.A trapný jste vy že jí nesnášíte.Je to dost škoda *9* *15* A aby ste vědeli její album je lepsi než ostatní cd na světe *10*
  • Paris je mentálně zaostalá!!

Já naopak s Terkou můžu jen souhlasit!!!Ty jsi trapaná, ale váááážně moooc...Fakt je mi takovejch hloupejch lidí jako jsi ty líííítooo!!!
  • Tak se podivejme

Tak na rovinu.Paris ani její album nejsou ani trapný ani blbý.Budu jí bránit.Poslouhám ji celý dny jen tuhle apcd.Abyste vědeli.A ta Tereza co mi řekla že jsem trapná at si zamete pred svym prahem.Cus *5* *4* *5* *1* *3* *15*
  • spíš ty si trapná když posloucháš ty její trapné a otřesné písničky!!!bože tohle přece nikdo normální nemůže považovat za hudbu *13* *9*
  • Paris je In

*4* Paris je nej.A ty co tvrděj je slyšet kočku ječet je lepší než Parisino nový album tak je trapnej.Já její slávu obdivuju.A nezávidím jí.Je to ta největší kočka *3* *14*
  • fialový hnus

mi nemůže nahradit ani jejíma zlatýma kreditkama. Rozežraná mrcha, která ještě neví, co si svým i rozmařilostmi přivodí. Zvracet slečno Paris do Vašeho výstřihu - to by byl zážitek! *13*
  • Paris

Já nevim, ale Paris mi přijde strašně hloupá..sice by skoro každá holka na světě chtěla bejt jako ona, ale musíte si uvědomit, že by bez peněz nebyla absolutně nic!!!Myslim si, že má sice dobrej hlas, ale zpívat moc neumí...A s tim hranim to taky neni nejlepšííí...Uvědomte si, že s penězma bychom možná byli všichni slavnější než ona...a myslim, že i některý z nás měly i rozhodně větší talrnt než ona...toť můj názor!!Kdo se mnou souhlasí, tak moooc děkuji!! *4*
  • Snad to s ní nebude tak hrozný...=D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit