-
paris je velká trapná blondatá namyšlená blbá koza která se neumí oblíkat *4* PS:myslim to smrtelně vážně
-
nazor
Paris je asi namyšlena ale vypadá skvělě! *4* -
paris hilton
je fajn chtela bych být jako ona.jsem taky vodnářka a mám blondaté vlasy každý mi říká že vypadám jako ona *4* *1* -
*9* cože?co to tady čtu??? *8* áááá ona už dokonce aj píše?a to si zase všechny výtisky skoupí sama aby nikdo nepoznal že píše trapně a že to nikdo nekupuje?hmmm asi to tak dopadne, stejně tak jako s jejím cd *15* bože dyť je úúúplně naprosto vylízaná a její bláznivou povahu jí rozhodně nezávidím!dyť se o ní všude píše jenom ve zlém! *13*
-
paris je in!!!
takže paris je in!!! a je nejlepší zpěvačka,herečka,modelka,fotomodelka,spisovatelka, je něco jako byla marilin monrou a to je frajerka doby kdo jí nadává ten jí zavidí a je ubohej!!!' *14* já jí luluju a ty co by chtěli být v jejím fank klubu tak at se mi ozvou na adresu ajinka29@seznam.cz kuju ájinka *3* -
Parisinka
Hele ten debil co nadáva na paris je asi chudák a pekne hnusnej magor.Je krásná a její civava taky *16* -
aby to v mém předchzím příspěvku nezaniklo:pro MIRKU:její čivava je Tinkerbel
-
TO Maunt McDD:ehm no...za své filmy získala tak akorát Zlatou malinu...jako modelka je možná dobrá ale jako zpěvačka? *9* slyšels už písničku Stars are blind?áááá to je děs *9* to Mirka:je to Tinkerbel Verunka:no já nevim co jí tak asi závidět?titul snad nejhloupější a nejtrapnější celebrity?slávu si nemusela vydobít, ale vpodstatě ji zdědila...teď se snaží dokázat, že něco umí(snaží se zpívat a hrát)ale je to děs...dyť je úplně bez talentu!zpívá děsně(pokud se to vůbec dá nazvat zpěvem)a jako herečka je katastrofální!jediné co jí tak můžem závidět sou prachy(ale ono vždycky neplatí že ten kdo má prachy musí být šťastný...) *13* *13* *13*
-
*9*
-
parisss
kdybych mela tak vysoky kapital jako tahle pipka, tak bych taky uměla vydelat 200 milionu za rok...myslim ze kazdej...a ze je pekna??? me se ani nezda...ale kdyby vam jo, tak se zamyslete kdo ji rano ucese namaluje oblikne....to by byl krasnej kazdej