Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja osobne teda fakt nevim,co kdo na ty Paris vidi... Hezka neni, je blba jak necky a este chodila s Nickem Carterem, kteryho je pro ni fakt skoda... No a von vod ni urcite chytil nakou nemoc... *9* ... Ale stejne to je fesak... *14*
  • Je namyšlená.Je hnusná.Je sprostá.Má blondatý vlasy barvy pochcaný slámy. *9* *13* *5* *15* *16* *8* jsem do ní prostě blázen *14* *14*
  • AUTOŘI SOUTH PARKU TO S PARIS ROZHRÁBLI MYSLÍM CELKEM TREFNĚ... jinak k takovým lidem není co říct.
  • NA NÍ JE HEZKÝ TO JEJÍ JEDINÝ KONTO JINAK NIC VÍC *8* a zdá se mi že na fotkách má křivej obličej!
  • Na Paris mi je simpatické jen to,ze delá pro charitu a rpo práva zvírat , ikdyz............... ty její kozichy z pravých kůzí *7* Jinak si myslim,ze je hloupá jak punctok a ze je fest namyslená a delá vsude ostudu. *13* *9* *8*
  • cam

Jsi uplně stupidní PARIS!!!!!! *5*
  • pozdrav

Paris je to jen namyšlený americky spratek co nema uctu k ničemu a k nikomu.Měla by časteji hrat v hororech!!! *5*
  • ACH JO! HLAVNE NESILTE! *13* *1*
  • Paris?JE TO JENOM HLOUPÁ HUSA

PARIS MA SICE SEGRU, ALE NEJSOU SI VUBEC PODOBNE!NICKY NEDELA ZADNE SKANDALY NAROZDIL OD PARIS!!!JAK RIKAM JE TO JENOM HLOUPA HUSA, CO NEVI JAK ZACHAZET ROZUMNE S PENEZI.NAPRIKLAD LIDE V AFRICE TRPI HLADEM, ZATIMCO ONA SI ZA TY PENIZE CO BY VENOVALA NA CHARITU KOUPI DRAHY MODYLEK KTERY MA STEJNE JENOM NA JEDNO POUZITI *7* TAKOVE NAMYSLENE BUCHTY OPRAVDU NECHAPU A NIKDY ASI NEPOCHOPIM I JEJI FANOUSKY... *9* ZABIT A POSLAPAT TAKOVE LIDI JAKO JE ONA *14*
  • ona neni přírozeně hezká jako např. Angelina Jolie,ona je umělá....Paris je pizda největší!!!!! *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit