-
...!
Paris je mi ukradena, ale litiju jeji psi.! *9* *1* -
*7* *3* Paris je husta jak svine,tag je vy curaaaci nechte bejt!
-
Paris je krasna holka..je to muj vzor maj rada...a za to jak se chove nemuzu..jak uz bylo receno narodila se v prostredi kde se jinak nechytis....a nazor na barbiny......ja sama sem pry barbina tak je pozitiwni.... *4*
-
Není jen chyba Paris jak se chová........Kdyby jste vyrůstali v takovém prostředí jako ona,nebyli by jste jiní.Paris nemá žádnou jinou práci než dělat rozruch a být na ozdobu.Já jí mam ráda.je hustá a naopak umí prodat to co má.Je to kus . -
Paris je super,je to proste modni ikona,nejde o to jestli je inteligentni nebo ne.Ona propaguje sebe...
-
Paris?Je nadherna *14* Nesnasim blondyny, nesnasim barbiny, nesnasim Paris...teda ne nesnasim, neznam ji...ale od pohledu mi nesedla...kazdopadne je krasna a to se musi nechat *4*
-
TI,KTERI SI MYSLI ZE PARIS JE HODNA A MILA,AT SE KAZDOU SOBOTU A NEDELI KOUKAJI NA MTV V SOBOTU 16:00, A V NEDELI 15:30.POZNATE ZE JE TO HROZNE NEVYSPELY A HLOUPY CLOVEK... ZMENITE NAZOR!!! *9*
-
paris
ja víte,že je hloupá? *7* -
Nevím, co na Paris všichni vidí. Je hezká, to se musí nechat, ale pouze s make-upem, pudrem, stíny, řasy, nehty, plastikou... a já nevím, čím ještě. Je namyšlená a blbá. Vsadím se, že ji mají všichni chlapi rádi jen pro prachy(který bohužel má). Někde jsem dokonce četla. že udělala potřebu v autobuse, je to fakt nechutný. Já mám totiž radši Mary-Kate, Ashely Olsen a Reese Witherpson! Sorry Paris, ale máš u mě smůlu. Tak zdravím všechny, kteří nemají Paris rádi. *8* *8* *1*
-
-
Re:
Jo tak s tebou úpa souhlasim. *1* Kdybyste se vedle ni ráno probudili tak ji ani nepoznáte a akorát se leknete... *8* Je to dilina,myslí si že když má prachy je královna světa. *5* *9*
-
-
paris
je pekna ale blba *13*