Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paris je podle mě fakt krutá holka..je krásná, hubená..njn pařmenka, jak má být..ví jak si užívat život..ještě když má tolik prachů..mylsím, že bych jiná určitě nebyla..prachy dělaj svý..každej se změní..a ona jich má ještě tolik, že se ji fakt vůbec nedivím..supr baba!!!!! *3*
  • Paris Hilton? No Coment...to se fakt nedá *9*
  • Chtěla bych vidět vás všechny kdo jí tady pomlouváte kdyby jste měli tolik prachů jako ona. To by jste se pak chovali stejně, ne-li hůř. *3* *3* Ona je prostě člověk z jinýho světa než my, tak jí tak berte
  • A jí tam dají a na český modelky zapomněli??? *7*
  • Je to hnusnáááá kráááva chudák její pejsci když si koupí nějakýho hned když vyroste je odloží ani se nedivím že jí ta opice kousla!!!! je to namyšlená kráva *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *5*
  • popis

no neni zrovna nejchytrejsi ale neco na ni je a nemuzeme ji soudi kdyz ji nezname a vime ze noviny nekdy kecaji
  • Hej já sem sice taky blondska ale z týhle k**dy PH je mi totálně blbě!!! Souhlasím s P!NK-stupid girls. Já sama sem totiž několik podobných holek poznala. Vždyt´ ta její namyšlenost vychází z každé její fotky a kdo to nevidí je totálně slepej!!!!!!
  • Pro \'Alik\'

banebože,tyhle laciné názory mě fakt baví *8* Mila Aliku nenávidíš snad každou blondynu na světě?Znáš ji osobně že o ni říkáš že je sobecká atd?Jo a že je hnusná jak...? *15* Holčičko z tebe asi mluví závist že?s takovými 'kvalitnimi'názory sem raději ani nechod.....
  • Ale nechteji ji byt...ja teda nevim co pro ti ni vsichni mate ale ona je uplne nejvic super zenska takova barbie a vi jak je to neprijemne kdyz nekdo urazi nebo si dela srandu z barbinek.... *4* *4* *3* *4*
  • Vůbec nevíte

Vy vůbec nevíte Paris ze sebe dělá hlupačku schválně,je to její image.když ji všichni považují za hloupou krávu,tak to má lehčí,samozřejmě.Jinak není pravda že by žila z dědictví vydělává si miliony sama(reklama atd...) Jinak je mrtě klásná a dobrá *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit