Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paris je strašně hnusná nevíám co se komu na ni libi to ta jeji sestra je hezčí nebo aslee simpson tak na ty namá ale ona pche *15*
  • Paris je...

Paris je piča, kurva, ale v žádnym případě není ani modelka, herečka, zpěvačka, modní návrhářka. zpívat neumí, protože jenom kráká, hrát neumí, protože je to kurva, modelka není, protože je to piča......
  • Paris nesnášim nebo zbižňuju?

Lidišky já Paris úplně nenávidim ale zároveň ji má děsně ráda! Sem vadná co? *3*
  • Paris

S tou bych chtel chodita i neco vic *14* *4* *14*
  • No tak jesti to jeněčí vzor, tak to potěš kočko *9* A ona prý osobě říká, že je ikonou této doby..no to jistě,,má IQ jak dnešní datum a ještě ze sebe bude dělat nějakou dříčku, protože ona je dědičkou hotelu *15*
  • nenávidím Pariiiis...je to taková namyšlená pi...
  • paris je odbarvená kráva!!!!!!!!! *10* *10* *15* *15* *15* *16* *16* *5* *5*
  • Hrůza

Paris ,chuděra malá, to má v palici maximálně vykradený. Smůla,co? *9*
  • A to já si zas o Paris nemyslím nic, protože ji osobně neznám a bulváry nečtu jelikož to jsou jen samé sračky. Přijde mi trochu jako Regina před operací. *4* *5* *15* *1* *1*
  • Paris je nej

Je to ta nejpěknější holka na světě!!! I když má možná v hlavě hovno , šukat ji , by bylo boží a ty prachy k tomu, co víc si přát....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit