Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu jak někdo může obdivovat Paris....zvířata se jí jedině hodí jako modní doplňky a pak se o ně nestará...nebo co udělala Mary-Kate.To musím uznat že Nicky je lepší než ona. *13*
  • No jo blondýny ty toho v hlavě asi moc mít nebudou!!! Chudák ty chlapy!!! *1*
  • Paris je boží

Já si teda myslím že je Paris boží,teda co se vzhledu týče.Akorát te chytrosti moc nepobrala..... *4*
  • Co kecate vz kreteni kdzbz vam roztahla tak ji berete vsemi deseti! *4*
  • PRASE

PARIS JE VELKÝ HNUSNÝ PRASE. TEDA LIDI ZA TUTO BYCHOM SE MĚLI STYDĚT, KDYBY TŘEBA PŘILETĚLI MARť, MUSÍME JI SCHOVAT, ABY SE JÍ NELEKLI, JAK JE BEZ MAKE-UPU, URČITĚ BY HNED ODLETĚLI!!!!!!!!! *15* *16* *15* *16* *15* *16* *15* *16* *15* *16* *15* *16* *15* *16* *15* *16* *15* *16*
  • Je to naivní bloncka a tupá nevkusná babie...a to mi nikdo nevymluví...nevim jestli je to jen její image ale fakt se chová dost trapně a vůbec nechápu proč se chce pořád někde prosadit když zpívat ani hrát stejně neumí.její role ve Vax of house byl propadák. Fandim videu Stupid girls... Pink DOTOHO!!!
  • pariska

můj vzor *4*
  • Paris je *5* s tváří *4* hustě zpívá *8* je drsná pařmenka *5* s sexi postavou *3* Já být ona......... *14*
  • fakt dbra

dit paris je uzasna!!!!!!je blond,hubena,prachata....je to muj vzor. *4* *14* *3* *3* *4* *4* *3*
  • Tahle Parisia je fakt pěkná holka, to za nás takové nebyly! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit