-
pěkný
patricie má pěkný hlásek ♥ seš dobrá holka ♥ -
naprostá 1
Naprosto úžasná!! strasne ji drzim palce!! *3* *4* *15* -
ses nejlepsi!!!
me se teda opery nejak moc nelibi ale to co sem slysela v talenmanii at uz v finale,semifinale nebo superfinale me fakt dostalo.sem tvuj velky fanousek!!a drzim ti palce!! *3* *3* *3* *1* *1* *1* *15* -
jsi nejlepší!!!
Ahojky Patricia,
Ty jsi byla nejlepší v celé talentmanii. Já sem Ti fandil už od castingu. Byla jsi k nepřekonání!!! Nikdo na Tebe neměl a jsem strašně moc rád, že jsi to vyhrála. Gratuluju! Jsi hrozně moc skvělá a držím Ti palce do budoucnosti :-)
Měj se hezky, pa.
Mirek. -
-
Re: jsi nejlepší!!!
Ty peníze by jistě upotřebila Alča s Keysi, než ta usmolená holka, ta si je ještě vydělá, ale Keysi je už 8 let, čím myslíte, proboha.
-
-
Hvězda
Patricie jsi naprosto úžasná, *4* věřím že vyhraješ -
nádhera
Děkuju za krásný zážitek, který jsem měl při poslechu tvého finálového vystoupení. Něco tak krásnýho a dokonce z mého nejoblíbenějšího westernu jsem skutečně už dlouho neslyšel. Moc gratuluju a přeji ať ve zdraví přežiješ nabytou popularitu a ať co nejdřív nahraješ nějakou desku, kterou si ihned koupím. Blahopřeji. -
-
Re: nádhera
nádhera??? vždyť u toho všichni zvraceli ( kromě pošahaných pedofilů) -
-
-
bhziv
Patricia má andělský hlas. *3* *3* -
Zrodila se hvězda s neuvěřitelným hlasem podobajícím andělovi. Tak by se dal jednoznačně shrnout talent mladičké Patrície Janečkové. Zpívá od svých devíti let, takže má velkou šanci ukázat světu svůj obdivuhodný operní zpěv v celé kráse. Velmi se těším, až rozezní sál třeba v Rudolfinu, ve Státní opeře či ve Smetanově síni Obecního domu v Praze, kde často vystupují známí operní pěvci. Věřím, že Patrícia mezi ně určitě patří. Její hlas je navíc přesvědčivý. Například zrovna mě, který si vyloženě poslouchal pop-music, přesvědčila přestoupit k poslechu vážně hudby, konkrétně operám. Nejvíce mě udivil hlas Anny Netrebko, Rolanda Villazóna a Cecilie Bartoli. Moc mě těší, že si Patrícia poslouchá taktéž operní divu Annu Netrebko. Už nyní slyším, že se Patriciin hlas ruské operní divě nemálo podobá. Spojením jejich sopránů by vzniklo cosi uchvacujícího. Myslím, že se jí určitě podaří, aby si zazpívala s italským zpěvákem Andreou Bocelli. Tato dívka to dotáhne hodně daleko, i kdyby zrovna nevystudovala konzervatoř. Nejdůležitější je mít ten talent, jenž většině chybí. Tvůj soprán bez rozmýšlení patří k andělskému kúru. Ačkoli Tě ad absurdum kdekdo pomlouvá, nevšímej si toho! Přeji Ti hodně úspěchů do Tvé nekonečné kariéry. *3*
-
Ze začátku jsem moc na talentmánii jsem nekoukal, ale až když jsem viděl patku jak zpívá jsem začal koukat častějct až na tak že jsem koukal pravidelně. Souhlasím se vším S Mirkem někteří lidé prostě myslí jen na sebe nikoliv na ostatní. Všichni ji nadáváte atpd. ale až kdyby tu napsala tek by jste všichni hned kecaly že ji furt posloucháte pouštíte videjka stále dokola a co ještě všechno. Já se přeznám Zamiloval jsem se *14* není nic špatného na tom dit jsme tvoření láskou a žijem kvuli ní. Podle pravdy tě stále poslouchám na youtube mám asi 4 oblíbená videjka a mezi nima jsem dal jiný. Jakmile zapnu notas du na youtube přihlásím se a pustím oblíbená videjka a pořád do kola poslouchám. Moc ti toho přeju před sebou máš velkou Kariéru. Držím to moc palce ať nahoře či dole pro mě jsi Pořád hvězda
-
Patricia janečková :-)
Ahojky patricia,
přeji Ti krásné prožití Vánoc a Vánočních svátků, hodně dárků pod stromečkem a bohatého jéžiška.
Já sem už vánoční dárek dávno dostal a byl to ten nejvzácnější a nejdražší, který sem mohl dostat. A ten dárek byl: Tvé vítězství v Talentmanii!!!
Jsi fakt super, já tě prostě zbožnuju!!! jsi nejlepší.
Měj se hezky,
papa,
Mirek.