-
Patrícia je nejlepší
Ahoj Patricia,
Ty jsi prostě nejlepší, nejlepší a nejlepší. Držel jsem ti palce od té doby co jsi zazpívala první tón v castingu. Poslal jsem ti v Superfinále SMSku a když jsi vyhrála tak opravdu jsem zkákal do vzduchu. Pro mě jsi prostě jedička, jsi úžasná, nádherná princezna, anděl a božský zpěv. Jestli ty budeš někde vystupovat tak mi dej vědět a určitě mě tam uvidíš. Nejradši bych za tebou dojel a chtěl bych tě slyšet na vlastní uši a vidět na vlastní oči. Jsem asi 15 km od Brna a bylo by mi tohleto potěšením. Měj se hezky a držím ti palce nadále. -
Patrície, všechno nejlepší k tvým dnešním patnáctým narozeninám, hlavně hodně zdraví, lásky a pracovních úspěchů v pěvecké kariéře přeje tvůj velký obdivovatel. *3*
-
Tak všechno nejlepší Patrície
*3* *3* *3* -
Tak tohle by tady určitě nemělo chybět:
Paťka to dokázala! Úspěšně - a s nejvyšším bodovým ohodnocením ze všech uchazečů - složila přijímací zkoušky a od září 2013 se stane studentkou Janáčkovy konzervatoře v Ostravě. Nechci nikoho podceňovat, ale myslím, že nikoho podobného ještě na ostravské konzervatoři neměli. Gratulace!!!! *14* -
Patrica je píča! taková ,,kundička''.Patří do bordelu.At ji tam třeba vyliže někdo pitku *7*
-
-
tak tomuhle se říká demence
Mám takový dojem že tady má absolutní hudební hluch. *16* -
Je evidentní, že z 'inteligenta,' jako jsi ty, mluví jen a pouze závist. Nebo jsi hudebně naprosto hluchý. Nebo možná všechno dohromady. Já osobně si operu moc neposlouchám, ale v Patriciině podání je to něco nadpozemského. Když o zpěvu nemáš ponětí, nedávej svou ubohost aspoň takto najevo.
-
-
To jsi napsala velmi slušně, myslím, že si to autor onoho komentáře ani nezaslouží. Já bych se asi neudržel, kdybych měl komentovat onen výplod chorého mozku, co se tady objevil.
-
-
-
Jo je fajn
Je dobrá *1* ale na Matůše Pišnýho nemá *13* -
OMG!!!
Omg co robí na osobnostech ?! pryč s níí|!!!!! -
-
Re: OMG!!!
Pryč s tebou, zlato. Páťa je jednička. :P :) -
-
Re: Re: OMG!!!
jáj člověk nemůže nic okomentovat aniž by se do něh někdo pustil
-
-
Tak sem nelez když ti to vadí.a je vidět že ji obdivuješ když ji hledáš na osobnostech. pokud si myslím že sem někdo nepatří tak ho tady ani nehledám . -
presne...!ta sem nepatri *3* -
-
Re: Re: OMG!!!
Máš pravdu nepatří SEM.
-
-
-
Pokud patříte mezi fanoušky a příznivce PATRICIE JANEČKOVÉ, vítězky česko-slovenské televizní soutěže TALENTMANIA, podpořte ji na jejím oficiálním profilu na facebooku, kde Patricia osobně s fanoušky komunikuje, a kde najdete ověřené a autorizované informace, spoustu aktuálních fotografií a zajímavostí. Přesvědčte se:
http://www.facebook.com/patriciajaneckova -
nebylas nejlepší!!
podle mě jsi neměla vyhrát,dokonce jsi neměla být ani ve finále,natoš v superfinále,nevim teda kteří blbci hlasovali,hlas špatnej nemáš,ale na vrchol to rozhodně neni,jsou o hodně lepší,jdi dělat radši něco jinýho,třeba v tom budeš lepší než ve zpěvu))) *3* -
-
Re: nebylas nejlepší!!
třeba do bordelu :D -
miluju lidi, kteří závidí! (ironie) Vidíš si vůbec do huby? To fakt není potřeba komentovat ;) Kdo si ajko myslíš, že byl lepší???? -
-
Re: Re: nebylas nejlepší!!
patricie na to nemá kdo poslouchá operu??
*13* *13* *13* -
např.:podle mě magic alex -
-
Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!
Podle toho co píšu nemůžeš usoudit můj věk ani to jestli mám či nemám na něco talent ! Můžu ti s radostí říct,že pod 15 mi fakt neni !! A talent na zpěv mám...ale kvůli tomu se fakt do ňáký soutěže hlásit nebudu :D...Prostě můj názor je, že si to nezasloužila tak mi ho neber DEBÍLKU xD :* -
-
Re: Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!
Jé promiň že sem to dala pod tvůj příspěvek, já to chtěla napsat tomu debilovi kterej každýmu nadává že je pedofil... -
No to bych tě teda chtěla slyšet. A jestli víš aspoň něco o zpěvu a máš hudební sluch, tak musíš uznat, že to bylo skvělý!!! Taky zpívám a vim, že zpívat operu je hodně těžký, takže už odsuď vypadni a nekritizuj ty, kteří si to nezaslouží. Patricie byla skvělá!!! *1*
-
-
magic alex, to myslíš toho buzíka počmáranýho? jeden z mnoha lidí, kteří v talentmanii neměli co dělat, kteří talent nemají! Patricia má dar a stalo se to co se stát mělo, vyhrála zaslouženě, neměla konkurenci ale hned za ní měl být Matuš Pišný a ne tam ten pes a už vůbec ne ta divná dvojka která se tam mohla ulíbat k smrti. nesleduji to ale na SUPERFINÁLE jsem se koukal a Patricia samozřejmě nejlepší vystoupení celého večera 2. Matúš Pišný, 3. Petr Špatina a jeho skvělý skleničky *1* a jinak to stálo pořádně za nic. Ještě tam chyběl Dominik Thurza. Jinak Talentmania skončila dobře. Patrície jsi nejlepší *3* -
-
Di do piče . operu už neposlouchá skoro nikdo jen pošahaní pedofilové -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!
to nevim ale vim že jsi dement *4* a někdo nad 15 by nepsal takový sračky jako ty, já neposlouchám operu, ale říkám tu od začátku že má talent a výhru si zasloužila, byla tam skoro jediná s talentem, takhle moc lidí zpívat neumí a že ty se pořád tak nesmyslně hádáš a přesto umíš hovno, tak se pořád dokola neozývej debílku *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!
pro abigor nebo co to je: myslíš těch 5 pedofilů co ji poslouchá??? protože je mi 100% jasný,že víc lidí to neni :D :D -
sam si peďak -
Pro abigor.
HMMM Lady Gagu , Ćyrus atd neposlouchám aniy nevíš kolik mi je tak zmlikni zmrde!!! -
jsi dost trapnej s pedofilama, ve tvým věku nikdo neposlouchá operu, to asi ne, u vás válí GaGa,jonas brothers a ostatní takový sračky, taky neříkám že ji poslouchá každej, ani já ne ale tohle je talent, dostane ted' plno nabídek na všechny možný role.. tohle je talent, vyhrála zaslouženě a lidi kteří říkají že ne tak jsou blbý. Byla ze všech nejlepší, nejtalentovanější tak tu furt nepiš ty svý skvělý komentáře typu jdi do piče. poslouchají to pedofilové a další.. v tom případě jsou pedofilové všichni..? ty jsi prostě vůl, co se dá dělat
-
-
-
-
-
-
nebylas nejlepší!!
no talentmanie byla celkově dost podprůměrná,takže se ani neni co divit žezvítězil někdo jako Janečková((((( *1* *1* -
-
souhlas,její zpěv byl dost naprd,takový vití!!!!!!!!!!!! *1* *1* -
-
No sorry,ted sem poznala,že to je pi** s velkym p:D -
Drž hubu čuráku,ty jsi lepší?To je operní zpěv pičo. -
-
Noa co že to je operní zpěv kurva !!!! si muže řict co chce ty pošahanče . ANi nepřekousneš to že janečkovou někdo kritizuje a jestli ti vadí že ji kritizujem tak se di vycpat kurva !!!!! Ani ji neznáš tak nevíš jaká je to píča já ji znám bohuel á je to piča !!! a jestli máš nějaké připomínky tak di do prdele!!! -
-
Ted sem přišla na to,že vyhrála nezaslouženě.A kdo by jí záviděl? -
sam si piča -
-
kdo??
-
-
Přesně je to vypatlaná kráva,co si o sobě myslí jak je dobrá...tvl jak byla v tý talentmanii tak sem měla sto chutí jí jednu vrazit kdybych jí potkala :D...ta si to nezaslouží vůbec tu výhru..kráva vypatlaná :D -
-
Já teda nevim ..co dělá na osobnostech..vždyt to žádná osobnost neni!!...ještě nic nedokázala a už je tady...v čr a sk je tolik talentovanejch lidí,že by taky mohli vyhrát...a jsou snad tady?? nejsou!! a ona jenom že už byla v televizi tak tu musí hned být !Ona jako teda osobnost?? noo to teda pardoon ale to je moc!! :D
-
-
-
-
-