Přejít na výpis diskuzí

Patricia Janečková

OSOBNOST 4.10.2010 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám Patricii moc ráda a taky bych chtěla umět tak nádherně zpívat :D
  • Znám

já ji znám
  • božská zpěvačka

Patrícia je učiněný anděl, na 12 let je to neuvěřitelný, když ji srovnám s jinými dětmi. Užij si patřičně výhru, páč si to opravdu zasloužíš. A vy blbí závistivci, vy se jděte vycpat!!!
    *9*
    • michaelaz

Re: božská zpěvačka

Nádherně zpívá,ale i tAK ZPĚVU JE VŠUDE DOST.
  • Jsi úžasná, vydrž, jestli je někdo hulvát, tak Ti závidí. Nic není zadarmo, vže je píle, dřina, jasně že nadání. Závistivci jsou většinou lenoši
  • Patrícia zpívá krásně, má talent a vítězství si právem zasloužila.
  • kirushka97
    všechno nejlepší a gratuluji k vítězství :)
  • je to pravda

Přesně tak Filipe. já taky sem do Patricia blázen. Já sem si přál strašně moc aby vyhrála, bylo to moje největší přání za celý muj život. Když začalo superfinále klepal sem se nervozitou a mněl sem v očích slzy, protože já sem moc chtěl aby vyhrála. Chvilkama sem i bréčel že já sem si to fakt moc přál aby vyhrála. Já si stále pouštím vystoupení od Patricia na youtube. A podle mně si myslím, že se líbila všem lidem, kteří ji slišeli zpívat ale né všichni to umějí přiznat. To už bylo jasné hned od začátku že vyhraje, ale přiznám se, že sem mněl strach a velkej.

p.s. Vy, co tady píšete že Patricia není nejlepší a podobny příspěvky, tak sem vůbec nechoďte a nic nepište!!!!! Toto je fanklub Patricia!!!

Patricia, jestli to čteš nic si ztoho nedělej. Oni tomu nerozumněj... Jsi bezkonkurenčně nejlepší!!!
    Mněj se hezky, pa
    Mirek.
  • Milá Patrície- velké díky za krásné zážitky při poslechu Tvého krásného hlasu. Tvoje úžasné DVD a CD je nejoblíbenějším dárkem mým i mých přátel. Děkujeme.
  • natush

Vítězka

Ahoj Páto, moc ti gratulu ti k vítězství v Talentmanii. Moc jsem ti fandila a myslím si že sis to právem zasloužila. Zpíváš vyjímečně a jsi mooooooc šikovná. Držim palce v kariéře i v osobním životě. *14* *14* *14*
    • Re: Vítězka

Ahojky Patrícia je velmi dobrá a hodná holčina kdyby nebyla dobrá tak nevyhraje nevím co pro ti ní máte je to jen závist že vi nic takového nedokážete je to malá 12 ti letá holka a to je opravdu talent
  • Všechno nejlepší Paťce Janečkové k jejím dnešním 14. narozeninám! Ať je celý příští rok stejně úžasný jako ten předcházející, ať nás těšíš dál svým zpěvem a mimořádným talentem! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit