Přejít na výpis diskuzí

Patricia Janečková

OSOBNOST 4.10.2010 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hudba

A ještě jsem zapoměl dodat že můj nejoblibenější žánr hudby je opera. Přesně jak si říkala ty moderní nemusím. Chodím do Janáčkova divadla na samé opery a jenom bohužel neumím vůbec ani náhodou, ani trochu zpívat. Tak snad tebe uslyším někde v nějakém Národním divadle. A velmi rád si koupím lístek.
    • Re: Hudba

čeče že by najednou když zpívá takvý div světa viď =o)
      • Re: Re: Hudba

To je jasný příde jiná a začne posílat jiný =o) to dělá každý...
  • paráda,

tak ju tu máme *3*
    • michaelaz

Re: paráda,

JÁ nechápu proč do jejího profilu nasali datum úmrtí 1998,snad se narodila 1998,ne?
  • dfd

Hovno samé hovno *8* *16* *16*
  • Paťka obdržela na Slovensku zlatou desku za 5000 prodaných CD DVD! Na místě je obrovská gratulace. Všechny fanoušky určitě potěší i to, že už začíná uvažovat o svém dalším CD.
  • PF 2011

Ahoj Patricia,
    promiň, že píšu až teď, ale přeji Ti krásný nový rok 2011, hodně štěstí, zdraví, lásky, spokojeností a úspěchů v novém roce. A moc rád sem se podíval na sestřih z talentmania dnes na nově, abych Tě opět viděl. Ty jsi prostě ÚŽASNÁ!!!
    Mirek.
  • Milá Patricia, všechno nejlepší k Tvým krásným 14. narozeninám, hlavně hodně štěstí, zdraví, osobních i pracovních úspěchů ve vzrůstající operní kariéře. Jsem Tvůj veliký fanoušek. Zároveń Ti přeji, aby ses dostala ke kariérním výšinám. Tvůj talent tomu zcela odpovídá. Držím palce!!! *4*
  • Paťka

Hej Lidi píšu to všude když jste zastánci někoho jiného tak buďte ale Patrície jde ruku v ruce s vážnou hudbou-má to jako dar-sáhněte si též do duše zda kdyby tady Paťka nebyla,jestli byste tak vyváděli že posloucháte operu,pouštíte si videa atd atd.Paťka Je opravdu rozená operní pěvkyně a nejde přijíti být očarován a pak říci je úžasná ona je úžasná od narození... =o)
  • Podle mě se jí hlas bude ještě měnit..Má super hlas, fakt jsem takovy ještě od třinácté slečny neslyšela, musí to mít už vrozené, ale i tak prostě opravdu smekám...Ale říkám, je to ještě dítě, a puberta si s jejím hlasem ještě hodně pohraje :/ *7* *3*
  • Jste fanoušek Patrície Janečkové? Přidejet se do Fans skupiny na facebooku, která už od září 2010 Patrícii podpořuje a i díky ní získala úspšch v Talentmánii. http://www.facebook.com/patriciajaneckovafans
  • Čas ukaže

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit