-
Pátě
Zdravím Tě..To je fakt sada co Ti tady píšou.. *1* Nechtěl bych bejt slavnej ale zase si fakt pěkná no..Tím to asi bude..Tak se měj a užívej života...Petr -
*12* *12* *12* chro chro prasničko *1* *1*
-
-
Hale jo uvědom si co dělá ona a co děláš ty...nic, takže by se ti taky nelíbilo kdybych ti sem napsala: chro chro prasátko :P tak přístě drž hubu okay ;)
-
-
hunydayova1
Patricie je nejlepsi fakt ji mam rada hlavne jeji usmev jde od srdce a je porad sva i kdyz je popularni holka drzim ti palecky hlavne bud sva... -
Pro Patricii
Ahoj..Prosim vás máte icq Patricie..Jestli jo tak mi ho prosim poslete na icq 415-801-817...děkuju -
patricie
ahoj vsem nemate nekdo prosim icq nebo libimseti na Patricii??? dekuji moc -
zdravim
Čus Paťo, tak jak se ti hrálo s těma sádrama na rukách? vrátí se tvoje postava ke Štěpánovi? -
ahojky Páťo
ahojky páťo prosímtě doufám že si to čteš!!!!!Jsi moje dobrá herečka a se Štěpánem ti to slušelo víc než Marem.Mohla bys mi dát icq kdyžtak mi ho dej na e-mail jo *4* *1* *3* mám tě ráda paťo jako svoji obdivovatelka.Chtěla bybch být tak dobrá jako ty!!!!!!! -
E-mail??
Čauky,kdybyste měl někdo mail,pošlete mi ho na mailík prosíím *1* -
Vše nejlepší k svátku.
-
:)
Ahojki, nevim jak se predelava filmografie... ale jeste hrala v Ranči u Zelené sedmy, říkaly ji Studna...:D -
-
Re: :)
jo,ona hrála Studničkovou *7*
-