Přejít na výpis diskuzí

Patricie Solaříková

OSOBNOST 31.12.2006 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pátě

Zdravím Tě..To je fakt sada co Ti tady píšou.. *1* Nechtěl bych bejt slavnej ale zase si fakt pěkná no..Tím to asi bude..Tak se měj a užívej života...Petr
  • *12* *12* *12* chro chro prasničko *1* *1*
    • Hale jo uvědom si co dělá ona a co děláš ty...nic, takže by se ti taky nelíbilo kdybych ti sem napsala: chro chro prasátko :P tak přístě drž hubu okay ;)
  • hunydayova1

Patricie je nejlepsi fakt ji mam rada hlavne jeji usmev jde od srdce a je porad sva i kdyz je popularni holka drzim ti palecky hlavne bud sva...
  • Pro Patricii

Ahoj..Prosim vás máte icq Patricie..Jestli jo tak mi ho prosim poslete na icq 415-801-817...děkuju
  • patricie

ahoj vsem nemate nekdo prosim icq nebo libimseti na Patricii??? dekuji moc
  • zdravim

Čus Paťo, tak jak se ti hrálo s těma sádrama na rukách? vrátí se tvoje postava ke Štěpánovi?
  • ahojky Páťo

ahojky páťo prosímtě doufám že si to čteš!!!!!Jsi moje dobrá herečka a se Štěpánem ti to slušelo víc než Marem.Mohla bys mi dát icq kdyžtak mi ho dej na e-mail jo *4* *1* *3* mám tě ráda paťo jako svoji obdivovatelka.Chtěla bybch být tak dobrá jako ty!!!!!!!
  • E-mail??

Čauky,kdybyste měl někdo mail,pošlete mi ho na mailík prosíím *1*
  • Vše nejlepší k svátku.
  • :)

Ahojki, nevim jak se predelava filmografie... ale jeste hrala v Ranči u Zelené sedmy, říkaly ji Studna...:D
    • Re: :)

jo,ona hrála Studničkovou *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit