Přejít na výpis diskuzí

Patricie Solaříková

OSOBNOST 31.12.2006 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojky pato vratíš se spátky k vojtovy vám to moc slušelo *3* *3* sleduji ulici každý den a je super ted je dobrá nejvíc...xd.........))))))
    • Patriciesol
      Ahoj,Jestli se vrátím k Vojtovi to nevím ani já ale byla bych určitě ráda.Tak uvidíme jak se to v Ulici vyvrbí :) Měj se hezky Patricie :)
  • nika1979

všechno nejjjjjjj

všechno nejjjjjjjjjj
    patricie solařikova k tvim narozkam
    hodně štěsti lasky zdravička. ktvim 20 letum přeje zavšechny fanoušky slluničko posilame pusi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vše nejlepší!

Ahoj Patricie!Chci ti také popřát k narozeninám.Rád bych byl tvůj přítel.Moje číslo je 721386031.Pokud máš zájem,napiš mi sms.
  • Všechno nej!!!

Gratujuli,moc.Tvoje kariéra je velká a dobrá. *14*
  • Vše nej

Ahoj také ti přeji vše nej k 20 narozkám
  • an-netka

nÁÁROZKY!!!

tÁÁKY přeju kwáásny naroozky..!! WSECHNOO NEJ ** *4*
  • nika1979

p-s-

slečna patricie solařikova
    bude hrat serialu ranč u zelene sedmi ktera bude . přišti roce . sedmeho,,,,,
    tak ......... koukej te------------------ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Fajn holka

Ještě doteď si pamatuju jak začínal seriál "Ranč u zelené sedmi" a všichni si mě pletli s touto sympatickou slečnou a dokonce mi dodnes zůstala přezdívka "Studna".Ikdyž už si tak určitě podobné,jak v dětství,nejsme *4* Pak přišel seriál Ulice kde mi přijde že má jednu z nejpříjemnějších rolí působící na diváka.Prostě svá,upřímná,nekompromisní,spra vedlivá,prostě fajn *3* moc jí fandím a přeju at se jí ve všem daří *14*
  • ahoj Patricie

To jsem zase ja.Nebot jeste mi muzes pisnout na tel 733154149 nebo na holan.standa@seznam.cz dekuju ahoj
  • Ahoj Páťo

Jsi opravdu výborná herečka.Krásná,roztomilá,sympat ická a sexy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit