-
ahojky pato vratíš se spátky k vojtovy vám to moc slušelo *3* *3* sleduji ulici každý den a je super ted je dobrá nejvíc...xd.........))))))
-
-
Ahoj,Jestli se vrátím k Vojtovi to nevím ani já ale byla bych určitě ráda.Tak uvidíme jak se to v Ulici vyvrbí :) Měj se hezky Patricie :)
-
-
všechno nejjjjjjj
všechno nejjjjjjjjjj
patricie solařikova k tvim narozkam
hodně štěsti lasky zdravička. ktvim 20 letum přeje zavšechny fanoušky slluničko posilame pusi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vše nejlepší!
Ahoj Patricie!Chci ti také popřát k narozeninám.Rád bych byl tvůj přítel.Moje číslo je 721386031.Pokud máš zájem,napiš mi sms. -
Všechno nej!!!
Gratujuli,moc.Tvoje kariéra je velká a dobrá. *14* -
Vše nej
Ahoj také ti přeji vše nej k 20 narozkám -
nÁÁROZKY!!!
tÁÁKY přeju kwáásny naroozky..!! WSECHNOO NEJ ** *4* -
p-s-
slečna patricie solařikova
bude hrat serialu ranč u zelene sedmi ktera bude . přišti roce . sedmeho,,,,,
tak ......... koukej te------------------ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fajn holka
Ještě doteď si pamatuju jak začínal seriál "Ranč u zelené sedmi" a všichni si mě pletli s touto sympatickou slečnou a dokonce mi dodnes zůstala přezdívka "Studna".Ikdyž už si tak určitě podobné,jak v dětství,nejsme *4* Pak přišel seriál Ulice kde mi přijde že má jednu z nejpříjemnějších rolí působící na diváka.Prostě svá,upřímná,nekompromisní,spra vedlivá,prostě fajn *3* moc jí fandím a přeju at se jí ve všem daří *14* -
ahoj Patricie
To jsem zase ja.Nebot jeste mi muzes pisnout na tel 733154149 nebo na holan.standa@seznam.cz dekuju ahoj -
Ahoj Páťo
Jsi opravdu výborná herečka.Krásná,roztomilá,sympat ická a sexy!