Přejít na výpis diskuzí

Patricie Solaříková

OSOBNOST 31.12.2006 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hitman
    je nádherná... *14*
  • Re Radek

A jak stíháš školu ty, Asi moc ne co? je to pro tebe moc vičerpávající *1* *1* Jinak Páťa je sympaťanda *3*
  • 9kacaba7

Vše nej

Ahojky Pato přeju vše nej nej nej nej tvoje velká faninka Kateřina Veselá jsi moje nej postava z serlialu ulice mej se super a ještě jednou vše nej nej papíííík *15*
  • diggz

Hovada

Děláte si sakra srandu? Jak můžete zveřejňovat něčí icq. Měli byste se nad sebou celkem zamyslet, to je soukromá věc. Já po Patricii bůhvíjak nešílim (i když je moc hezká) ale tohle mě dokáže naštvat. Ona má určitě svejch starostí dost a to poslední, co potřebuje je banda slintajících puberťáků na netu. Starejte se o sebe a nechte ji žít !!!
    • nika1979

Re: ti jsi na h.

nech nam ji napokojjjjjjjjjjj
      maš nakej idoli h,
      very *14* *14* *14* *14* *14*
  • bubeník

Ahoooj Patricie,tak jak bylo na vodě? *3*
  • ahooj

Ahoj Patricie *3* ...jsi skvělá herečka..chtěla jsem se tě zeptat jestli máš icq?
  • patriciesolarikova

Děkujíí:))

Děkujíí:)) za přání k svátku!!
    Mám pro vás novinku do Ulice se vrátí můj bývalí přítel Štěpán!!! *1* *1*
  • patriciesolarikova

Ano!

Ano Štěpán se na vás už moc těšíí:))Pukud máte nějaký dotaz tak se ptejte na E-mailu patriciesol@seznam.cz ráda odpovím na vaše dotazy!! *1*
  • Ty jseš strašně moc skvělá herečka.Hrála jsi ještě někde jinde? *4* *3*
    • Patriciesol
      Ahoj,ano hrála jsem například v seriálu ranč u Zelené sedmy (Aničku Studničkovou).Potom jsem hrála v různých pohádkách!A děkuji za pochvalu! Měj se hezky!Patricie! *3*
      • V Zelené sedmě asi debutovala nebo hrála ještě někde před tím?
  • Ahoj

Ahoj "Terezko":) Přeju ti k dnešnímu svátku všechno nejlepší. Z teenagerovských herců jsi nejlepší. Jakub Štáfek taky není špatnej, ale ty jsi mnohem hezčí:) Užij si prázdniny a bacha na spálení od sluníčka:) Měj se krásně a někdy se na tyhle stránky koukni:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit