Přejít na výpis diskuzí

Patricie Solaříková

OSOBNOST 31.12.2006 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRVNÍ STRÁNKY O PATRICII

http://d-and-p.wz.cz určitě koukněte na největší český web o Paty a Dominice Solaříkové /Adriana/ --- *3* *15*
  • Patricie jsi super
  • Prosba

Ahoj pošli mi někdo pls kontakt na Patricii..nebo kdyby si to četla-"Ahoj nechceš mi dát na tebe kontakt třeba na ICQ nebo mailem(hahap@seznam.cz).kdyby ano tak mi pls napiš na mail..dík." *4*
  • Reakce

Vážení diskutující, sice chápu, že Patricie Solaříková má většinu svých fanoušků mezi teenagery, ale tak neuvěřitelné gramatické chyby by stěží udělal žák čtvrté třídy. Nehodnotím obsah příspěvků(každá dívka si ráda přečte, že je oblíbená u spousty svých vrstevníků), ale pouze jejich formu. Pokud si opravdu slečny Solaříkové tolik vážíte, a máte jí tak rádi, pak by to mělo být patrné i z vašich, gramaticky správně napsaných příspěvků. Nashledanou
    • nika1979

Re: Reakce

fiha--------------- gavalir supr bajo slečnu patrici śolařikovou zbožnuji miluji naschledanou . srdičko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Reakce

Tak to máš pravdu. Mám sedmiletou ségru a těch chyb by udělala sotva tři čtvrtiny.
  • pro páťu!

ahojky chci ti říct že si moc simpatická dívka! a mimochodem mám takový dotaz pořádáš nějaké srazíky pro členy fanklubu??? já sem totiž nová víš tak se nediv pls za mou dementní otázku ale budu ti vděčná za jakoukoli odpověd pa.
  • Patricie na te ranči u zelene sedmy tos byla skolačka a ted jak hrajes v ulici tak ti to tam sluší a ji ta role pasuje ti to v životě klape posluchačka s moravy *3* *3* *3* *2*
  • Vše nej :)

Ahoj Páťo :)
    snad Ti nebude vadit, že ti tykám, ale je to snad takový kamarádštější :). Chci Ti popřát všechno nejlepší k narozeninám, i když si tenhle příspěvek určitě nepřečteš :). Sem Tvůj fanda a rád Ti řeknu, že Ti to moc sluší. Vypadáš tak na šestnáct, i když maskéři dělají hodně, viď :) Mojí sestře je dvaadvacet a vypadá... No, vypadáš prostě mocky dobře :D. Takže - přeju hodně štěstí, zdraví, úspěchů v kariéře a málo otrapů na ICku :). (snad to vyznělo dobře, na přání sem nikdy moc nebyl) :)
    Tak se měj hezky, zdraví Jirka
  • sily01

Paty

Paty je skvěláá!! *4* *14*
  • anonymka

Ahoj Paťo jsi fakt dobrá herečka...
  • Ahoj Patricie

Ahoj Patricie.Doufam ze neotravuju.Chtel bych se te zeptat,je mozny si stebou popovidat formou e-mail?Preju hezky dny.Ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit