Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honey15

...

Je mi ho hrozně líto, byl skvělej, zajímalo by mě proč umíraj jenom ty dobrý lidi ...
    nezasloužil si to moc bojoval ...
  • vane

Lidi stop!

Ahoj!Mno je mi ho moc líto!měla jsem ho moc ráda,ale lidi přece se tu nechcete pohádat!já vím,že je děs když tet zemřel a někdo napíše,že je kretén,ale prostě si toho člověka nevšímejte!on vypadne až ho to přestane bavit!Vlastní skušenosti:D
  • patrick

neni to zadnej kreten *13* ty blbecku byl to skvelej herec a tanecnik hrozne rada sem mela jeho filmy takze mu prestan nadavat *5* *16* a sbohem patricku *14*
  • ba.rus.ka

__

vananneh <---------
    Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!!
  • hilaryduff1997

.

ja sem zjistila az ted ze zemrel. CHudák. *9*
  • vzpominam...

vzpominam na nej stejne jako na michaela.
  • ba.rus.ka

:'-(

Achjooo *9* nevim co řííct...
    asi to,že rakovina je hnusná-ta nejhnusnější nemoc!!! *9* Moje babička taky na ní umřela...a__kdybych věděla jak udělat nějakej lék proti rakovině,udělam to!!to myslim by udělali všichni!!
    Patrick byl ten nejskvělější herec i tanečník,,a i když umřel,bude tu pořáád s námi *4*
  • petr_jackson

♥ Srdce moje bije žalem.
  • petr_jackson

Proč

Proč si lidi všimli jak Patrika tak Michaela Jacksona až po jejich smrti?Proč?
    • Re: Proč

Máš pravdu, ale zase v dobách jejich největší popularity, takový ty 80. léta, to hvězdy byly a ještě mnohem větší než teď, když zemřely...
      • petr_jackson

Re: Re: Proč

Takhle to bude se všema slavnýma.
  • PROČ?:_(

je to strašně smutný že už tady neni tak úžasnej člověk jako byl on!
    jeho filmy byly ty nejlepší...hříšnej tanec...táta lump atd atd
    je to nenahraditelná stráta!!
    byl to nejúúúžasnější herec a pro mě vždy bude!LOWE! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit