-
...
Je mi ho hrozně líto, byl skvělej, zajímalo by mě proč umíraj jenom ty dobrý lidi ...
nezasloužil si to moc bojoval ... -
Lidi stop!
Ahoj!Mno je mi ho moc líto!měla jsem ho moc ráda,ale lidi přece se tu nechcete pohádat!já vím,že je děs když tet zemřel a někdo napíše,že je kretén,ale prostě si toho člověka nevšímejte!on vypadne až ho to přestane bavit!Vlastní skušenosti:D -
patrick
neni to zadnej kreten *13* ty blbecku byl to skvelej herec a tanecnik hrozne rada sem mela jeho filmy takze mu prestan nadavat *5* *16* a sbohem patricku *14* -
__
vananneh <---------
Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!! -
.
ja sem zjistila az ted ze zemrel. CHudák. *9* -
vzpominam...
vzpominam na nej stejne jako na michaela. -
:'-(
Achjooo *9* nevim co řííct...
asi to,že rakovina je hnusná-ta nejhnusnější nemoc!!! *9* Moje babička taky na ní umřela...a__kdybych věděla jak udělat nějakej lék proti rakovině,udělam to!!to myslim by udělali všichni!!
Patrick byl ten nejskvělější herec i tanečník,,a i když umřel,bude tu pořáád s námi *4* -
♥
♥ Srdce moje bije žalem. -
Proč
Proč si lidi všimli jak Patrika tak Michaela Jacksona až po jejich smrti?Proč? -
-
Re: Proč
Máš pravdu, ale zase v dobách jejich největší popularity, takový ty 80. léta, to hvězdy byly a ještě mnohem větší než teď, když zemřely... -
-
Re: Re: Proč
Takhle to bude se všema slavnýma.
-
-
-
PROČ?:_(
je to strašně smutný že už tady neni tak úžasnej člověk jako byl on!
jeho filmy byly ty nejlepší...hříšnej tanec...táta lump atd atd
je to nenahraditelná stráta!!
byl to nejúúúžasnější herec a pro mě vždy bude!LOWE! *9*