-
Filmy
Nevíte nikdo kde bych se mohla podívat na One last danc?? Předem díky za odpověď. Patrick byl nejlepší herec vždy ho budu milovat. -
-
Re: Filmy
Otevři si prohlížeč Seznam, nad vyhledávacím okýnkem klikni na "zboží" a pak už jen do vyhledávacího okýnka napiš patrick swayze. Tam ten film najdeš pod názvem Poslední tanec.
Hela -
-
Re: Re: Filmy
Díky
-
-
-
i-v-a-n-a
souhlasim s tebou .... mas pravdu , je to krava blba .. dneska si nikdo niceho nevazi... -
...
Je mi ho hrozně líto, byl skvělej, zajímalo by mě proč umíraj jenom ty dobrý lidi ...
nezasloužil si to moc bojoval ... -
Lidi stop!
Ahoj!Mno je mi ho moc líto!měla jsem ho moc ráda,ale lidi přece se tu nechcete pohádat!já vím,že je děs když tet zemřel a někdo napíše,že je kretén,ale prostě si toho člověka nevšímejte!on vypadne až ho to přestane bavit!Vlastní skušenosti:D -
patrick
neni to zadnej kreten *13* ty blbecku byl to skvelej herec a tanecnik hrozne rada sem mela jeho filmy takze mu prestan nadavat *5* *16* a sbohem patricku *14* -
__
vananneh <---------
Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!! -
.
ja sem zjistila az ted ze zemrel. CHudák. *9* -
vzpominam...
vzpominam na nej stejne jako na michaela. -
:'-(
Achjooo *9* nevim co řííct...
asi to,že rakovina je hnusná-ta nejhnusnější nemoc!!! *9* Moje babička taky na ní umřela...a__kdybych věděla jak udělat nějakej lék proti rakovině,udělam to!!to myslim by udělali všichni!!
Patrick byl ten nejskvělější herec i tanečník,,a i když umřel,bude tu pořáád s námi *4* -
♥
♥ Srdce moje bije žalem.