-
:-(
Patrik Swayze byl uzasnýýýýýýýýý...proč musel umřít???Blbá rakovina!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Patrick
Aj ja som ho mal velmi rád ako herca úplne zlé,že zomrel,ale jeho filmy zostanú vždy ako pamiatka na neho. *4* *9* *9* -
Patrick
proč zrovna Patrick byl tk užasnej a on zemřel chudák úplně ho lituju měla jsem ho ráda a tky vždy budu *4* *9* -
Talent
Patrick Swayze mal v sebe vela talentu je strašne smutné,že zomrel takýto ludia ako on si to nezaslúžia bol to jednoducho dobrý človek,sympaták a super herec vo filmoch Hriešny tanec a Duch je perfektný kto o ňom hovorí,píše zlé veci prosťe idiot. *4* -
Kéž by to byl jen špatný sen
Ach jo, pořád tomu nemůžu uvěřit a říkám si, že je to jen sen ze kterého se probudíme a Patrick bude naživu. Když jsem se ve středu dívala na Hříšný tanec, tak mě to nějak nechtělo dojít, že už není na tomto světě a to se ještě chci podívat na DVDíčko.
Aspoň nás všechny včetně jeho blízkých může hladit na duši, že Patrick je v nebi u svých milovaných - tatínka, sestry a u svých dvou nenarozených dětí. *4* -
.
Zemřel na mé narozeniny R.I.P. Patrick! -
Vzpomínka na Patricka
Pro všechny, kteří ho mají rádi -dvě videa:
http://www.youtube.com/watc h?=3CdiPWXu97o
http://www.youtube. com/watch?=7Y0TWOttkVo
Určitě se podívejte, je to nádhera !!!
Hela -
-
Re: Vzpomínka na Patricka
Tak jsem se mrkla na ty videa jsou opravdu pěkná a jsou tam i jinší taky pěkný *4* .
-
-
počty
lidi zvěte další lid ať dou do fanklubu Patrika a't se dostane před Jacksona a k Johny deppoj a't se dostane před Zac Efronta nebo jak se to píše -
-
Re: počty
Dokavaď neumřel on a Jackson tak o něm lidi ani nevěděli. Až teď. Doufám že se Sweyz z Jacksonem tam mají dobře. A myslím že patrik bude druhý a Jackson první, ale mohly by byt oba první. Neříkám to kvůli tomu že Jacksona mám rád. -
-
Re: Re: počty
Mě teda Patrick oslňoval od doby, kdy jsem se poprvé podívala na Hříšný tanec a to je sakra dlouho... -
-
Re: Re: Re: počty
Přesně tak... Nemyslím si, že o nich nebylo do teď slyšet. Slyšet o nich bylo a to dost, především v těch 80.-90. letech, ale každý musí asi uznat, že vůbec nejrapidnějším faktem je smrt! To všechny lidi, kteří je měli rádi, opět nabudí k tomu, aby se nějak vyjádřili. A nejen ty, kteří je měli rádi. Smrt je prostě ožehavý téma, bohužel... *9*
-
-
Re: Re: počty
nevěděli?to si děláš srandu ne?Swayze oslňoval tak 3 generace žen a Jackson vyprodal kolikset koncertů...tohle popřít nemůžeš... *13* *5*
-
-
-
sem smutná
Holky...jak jen popsat tuhletu smutnou ztrátu...je to nepředstavitelná boles tam u srdíčka...když si vzpomenu na jeho úžasný dojáky např.: Duch nebo Hříšný tanec...je mi až do pláče z toho že už tu nebude...a přitom to byl ještě docela "mladej" člověk ...vždyť co to je 57 let...vzpomínejme na něj s láskou, obdivem a uznáním...a prosim vás...nehádejte se...aspoň né teď...obhajovat jeho památku se dá i důstojně. -
-
Re: sem smutná
Vážně... Ducha i Hříšný tanec jsem viděla před půl rokem... Ani by mne nenapadlo že je už pryč... Nestačím si toho všímat. No prostě, jsem taková. *4* -
Re: sem smutná
já budu smutnit pořád...složila jsem na to i básničku:
Žij blaze v nebíčku
Můj milý Patričku
Posílám pusinku do nebe
Je Jen a jen pro tebe
P.S.Proč jsi musel zemřít na tu blbou rakovinu:'-( *9* *9* -
-
Re: Re: sem smutná
Je to moc smutné, ale na tu hnusnou rakovinu umírá každý den tolik lidí...Ani nechci vědět, co čeká nás :-(
-
-
-
je mi to líto
měla jsem ho moc ráda. Nikdo ani neví jak mě to dostalo! Bude se mi po něm stejskat *9*