-
Y love you Patricku
Patricku,nikdy na Tebe nezapomenu!!!!!Nosím Tě v srdíčku.Byl jsi a stále budeš,můj IDOL !!! Y love you Patricku,I swear!!!!!My heart very hurt !!!!Mili *14* *4* *14* -
byl to miláček
Byl to nejůžasnější člověk na světě,to co všechno za svůj život dokázal by nedokázal nikdo z nás!Má můj obdiv,strašně ho miluju a nezasloužil si umřít,ale v mém srdci žije dál a navždycky žít bude.Takhle by měly vypadat nebo aspoň se tak chovat všichni chlapy a svět by byl hned krásnější. *14* -
nezapomeneme na tebe Patricku
je mi strasne lito ze umrel!byl skvelej tanecnik a herec!!!nikdy na nej nezapomenu!! *4* pokazde kdyz uvidim jeho fotky je mi strasne hrozne spatne,protoze uz chudak neni mezi nama,proto se rozbrecim a myslim stale na neho.nikdy se svou manzelkou Lisou nehadal!!!mel ji rad!!!doufam ze to prezila!!taky by bylo hrozne kdyz pred vama umira dobry a milovany clovek!! *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: nezapomeneme na tebe Patricku
Milovala jsem Patricka moc,byl nejlepší!!!Od doby,co jsem se dozvěděla o jeho nemoci,jsem se za něj denně modlila!!!!Vyplakala jsem pro něj moře slz!!!Mám ho jako tapetu v mobilu a mluvím s ním kdykoli otevřu mobil!Nesmějte se,je to velice smutné!!!Cítím,že je stále,mezi náma!!!Patricku MILUJI Tě!!!!!S věčnou láskou v mém srdci,Mili *14* *4*
-
-
Kniha
Kniha Time of my Life zatím vyšla jen v USA a Velké Británii. -
-
Re: Kniha
Už se těším až vyjde jeho biografie jsem jeho fanda.
-
-
PATRICK
Dnes je to 1měsíc,co odešel Patrick,zdá se to být neuvěřitelné,připadá mi to,jako by to bylo teprve včera.Pořád na něj vzpomínám. *14* *14* *4* -
Krása
Doporučuji shlédnout na www.youtube.com krásný tanec... Patrick Swayze se svou ženou. Patrick Swayze & Wife Dancing At World Music Awards 1994
Nádhera *3* -
..
to nechápu...vždycky když někdo umře tak de najednou do top 10 *1* ...stejně to bylo s Jaksonem *15* -
-
drž hubu! Je v ní,protože si to zaslouží,ty Biebere
*16* -
Re: ..
jackson byl v top 10 i před smrtí teda on byl vlastně v top 20 ale byl ve předu i díky tomu turné až pak ho ještě vyhoupla smrt je to hnusný... u patricka taky
-
-
CÍTÍM SMUTEK...
Pokaždé,když o Patrickovi někde čtu nebo vidím jeho fotku,jsem velice smutná a většinou se i rozbrečím,nemůžu si připustit,že už není mezi námi a pořád koukám na fotky ve skříni,které tam mám vylepené z roku 1994,kdy mu bylo 42let a vypadal tam úchvatně.Nikdy na něho nezapomenu díky jeho filmům.DÍKY ZA HŘÍŠNÝ TANEC,PATRICKU!Budu na tebe vzpomínat jen s láskou!Ivana *14* *14* *4* -
DVD
Kdo si koupil DVD Poslední tanes s PS? Já jo a je to fak krásný. -
-
Re: DVD
To DVD koupíš normálně v trafice, ale jestli ho ovšem budou mít. -
-
Re: Re: DVD
Už ho nemají...
-
-
Re: DVD
Kdesi prosimte koupila to DVD ?? Díky -
-
Ještě je 1 ks k mání na www.aukro.cz. Do vyhledávače napiš patrick swayze. -
Já ho koupila asi už před půl rokem v trafice.Patrick-super, taky se mi to líbilo.
-
-
-
cleo
Já ho proste miluju on byl važně skvelej *14*