Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
660 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koombo1

Patrickovy narozeniny

Zpráva pro všechny fanoušky - blíží se Patrickovy narozeniny, 18.8.09 oslaví Patrick své 57mé narozeniny !!!
    Přáníčka múžete posílat na adresu, kterou najdete hned na první straně (dole) na
    www.patrickswayze.net.
    Tak všichni, kteří umíte aspoň trochu anglicky NAPIŠTE mu !!!! *14* *14* *15*
  • koombo1

Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

....to jsem netušila, že Jennifer Grey umí česky.....!!!! *9*
  • Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

tu jak tam tanci na zacatku a nakonci
  • 0tekvila0

Re: Re: Hříšný tanec

jak si psala- zázraky se dějí *1* , a já mu věřim, jesi je někdo bojovník, tak on *3*
  • 0tekvila0

Re: Re: Re: hřišný tanec

*15* ... jakoupak?
  • soliter

ŽIVOT

Patrik je bojovník,nebojte se o něj!!!! *14*
  • Držím moc palce

aby se z té rakoviny dostal! Je to hrozná nemoc, ale dnešní zpráva na Novinkách je docela pozitivní *3* Snad je to pravda!
  • zanesskaaaa

..

Já jenom doufám že se z toho dostane... pane bože ještěaby zemřel on.. a sesypala bych se totálně.. už takhle mi to stačí s Michaelem.. no co ale tohle je Patric.. ten nejkrásnější tanečník.. *14* *14*
  • Re: Patrick

jo jo je to super a velice pozitivní zpráva těch je za poslední dobu čím dál tím mín jen tak dál patricku *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • koombo1

Re: Patrick

Taky jsem to četla a dokonce bylo zfota vidět, že mu rostou vlasy. *14*
  • Patrick

Ahojky všichni. Zrovna jsem četla na internetu, že prý Patrick začíná vypadat lépe. Byly tam i fotky, na kterých to tak opravdu vypadá. Tak doufejme, že to je pravda. *4*
  • fortturp

Re: Hříšný tanec

Taky ho mám strašně moc ráda,ale z nemoci se asi už neprobere..on to vzdal i když stím strašně dlhou bojoval..Rakovina je ta nejhorší nemoc :(
    I když zázraky se dějí *3*
  • ei123

Re: Re: hřišný tanec

Tu holčinu
  • 0tekvila0

Re: hřišný tanec

*1* , tak teď si mě rozesmála *1* . A cos tam hrála? Patricka, né *15* ?!... Jestli si tam hrála tak akorát tak křena, brouku *3*
  • 0tekvila0

Hříšný tanec

Patrickovy to nejvíc slušelo v Hříšném tanci 1 *1* . Je to klasika na kterou se nezapomene, a dufám že z nemocí se Patrick popere, tak jako se vším co mu stojí v cestě. Seš úžasněj *14* *1* !
  • ei123

hřišný tanec

Já jsem tam hrála
  • koombo1

Re: Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

Přečti si tady první stránce osobnosti Patrick S. rubriku "Napsali o mně". Je to novinka a jsou tam všechny články napsané o Patrickovi a jeho "údajné" smrti. *5*
  • Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

tak proč někdo psal do diskuse o Jacksonovi že Swayze umřel,prej to bylo na CNN!tak nevím,doufám že žije!
  • koombo1

Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

Stále žije!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • klarissa

TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit