-
Re: Re: Hříšný tanec
jak si psala- zázraky se dějí *1* , a já mu věřim, jesi je někdo bojovník, tak on *3* -
Re: Re: Re: hřišný tanec
*15* ... jakoupak? -
ŽIVOT
Patrik je bojovník,nebojte se o něj!!!! *14* -
Držím moc palce
aby se z té rakoviny dostal! Je to hrozná nemoc, ale dnešní zpráva na Novinkách je docela pozitivní *3* Snad je to pravda! -
..
Já jenom doufám že se z toho dostane... pane bože ještěaby zemřel on.. a sesypala bych se totálně.. už takhle mi to stačí s Michaelem.. no co ale tohle je Patric.. ten nejkrásnější tanečník.. *14* *14* -
Re: Patrick
jo jo je to super a velice pozitivní zpráva těch je za poslední dobu čím dál tím mín jen tak dál patricku *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Taky jsem to četla a dokonce bylo zfota vidět, že mu rostou vlasy. *14* -
Patrick
Ahojky všichni. Zrovna jsem četla na internetu, že prý Patrick začíná vypadat lépe. Byly tam i fotky, na kterých to tak opravdu vypadá. Tak doufejme, že to je pravda. *4* -
Re: Hříšný tanec
Taky ho mám strašně moc ráda,ale z nemoci se asi už neprobere..on to vzdal i když stím strašně dlhou bojoval..Rakovina je ta nejhorší nemoc :(
I když zázraky se dějí *3* -
Re: Re: hřišný tanec
Tu holčinu -
Re: hřišný tanec
*1* , tak teď si mě rozesmála *1* . A cos tam hrála? Patricka, né *15* ?!... Jestli si tam hrála tak akorát tak křena, brouku *3* -
Hříšný tanec
Patrickovy to nejvíc slušelo v Hříšném tanci 1 *1* . Je to klasika na kterou se nezapomene, a dufám že z nemocí se Patrick popere, tak jako se vším co mu stojí v cestě. Seš úžasněj *14* *1* ! -
hřišný tanec
Já jsem tam hrála -
Re: Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
Přečti si tady první stránce osobnosti Patrick S. rubriku "Napsali o mně". Je to novinka a jsou tam všechny články napsané o Patrickovi a jeho "údajné" smrti. *5* -
Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
tak proč někdo psal do diskuse o Jacksonovi že Swayze umřel,prej to bylo na CNN!tak nevím,doufám že žije! -
Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
Stále žije!!!!!!!!!!!!!!!! *3* -
TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ! -
Re: Otázka
Bohužel Patrick a Lisa žádné děti nemají, i když jejich snem vždycky bylo mít velkou rodinu. -
Otázka
Ahoj mam dotaz má Páťa ňáký dítě? Protože já nikde nemůžu najít jeho děti. Je skvělej zbožňuju ho a v Hříšnym tanci, Duchovi a v Dopisech od vraha je úžasnej. Je škoda že umírá. Miluju ho. *14* -
si fitchus,kripel.hi,hi. *9*