Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mijaja

Neeee

To není možné!!proč všichni dobří lidé musí odcházet tak brzy!!! zrovna včera jsem se dívala na youtube.com na videa z hříšnýho tance a ráno se dozvím tohle *9* RIP Patricku *14* *9*
  • Re: Myslela jsem na něj

ahoj měla jsem ho jako herce velmi ráda a i jeho filmy, jsem z toho smutná, jen bych chtěla vědět jestli měl se svou manželkou nějaké děti? *9*
  • Patrick Swayze

Je mi moc líto Patricka.
    Byl to velký bojovník.
    Sbohem!Byl jsi úžasný.
    Hříšný tanec a Pomáda. *4*
  • evelina

pevně jsem věřila, že zvítězí

Držela jsem Patrickovi palce, v poslední době se zdálo, že se jeho zdravotní stav pomaloučku zlepšuje. Bohužel se mu nepodařilo těžkou nemoc porazit. Bojoval statečně, přejme mu klid a těšme se z jeho krásných filmů.
    Měla jsem tě Patricku moc ráda, budeš nám všem moc chybět.
  • Myslela jsem na něj

Zrovna včera jsem koukala na Hříšný tanec, kdybych věděla, že zemřel, asi bych to obrečela moc a moc.Zrovna jsem včera na něj myslela a takle to skončilo. Byl to úžasný herec, budiž mu země lehká. *9*
  • Patrick

Byl to skvělý herec měla jsem ho moc ráda a mám,ale aspoň nám po něm zůstali filmy tak nemusíme smutnit on by to určitě nechtěl *13* *13* *13* *4* *4* *4*
  • evickak

zemřel

Je mi ho líto, také jsem ho měla ráda, byl skvělý herec a krásný chlap! Škoda takových lidí,co bojují za svůj život a nakonec prohrají. *9*
  • Patrik

Jako celý svět jsem se dozvěděla o chudáčkovi Patrikovi, je mi to strašně líto, ale věřím, že teď mu nic nechybí a je spokojený.
    Dnes mám mimořádně v plánu koukat na úžasný Patrikův film "Hříšný tanec".
    Patriku budeš nám chybět, odpočívej v pokoji. *4*
  • reese80

Patrick

Jo taky říkám,že už by doprčič mohli něco vymyslet,prachy na to mají.Vždyť je to všude a umírá tolik lidí....Byl statečnej dokázat takhle dlouho bojovat
  • RIP

Je mi to tak líto...další můj oblíbený...teď bude těžké sledovat Hříšňák...tenhle film je moje srdeční záležitost už od malička...už by na rakovinu sakra mohli něco vymyslet! Obdivuju ho za jeho sílu, se kterou se s nemocí pral. Doufám, že je tam, kde je mu dobře *4*
  • zanesskaaaa

Re: Patrick forever

Rakovinu nevypočítáš... jednou Ti je dobře a najednou už není nic.. Rest in Peace... *14* *9*
  • reese80

Patrick forever

On to nevzdal, nebuďtě smutný, bojoval rok, drželi jsme mu palce a doufali za každý měsíc navíc.
  • ei123

konec

Nechtělo se mi věřie že to Petick vzdal ale nedělalo mu to dobře. Budeš mi chybět. Mam tě rada a pořád mít budu
  • adinka21

To neni možný

Lidi je to pravda že zemřel??????Nemužu tomu uvěřit četla jsem nedavno že vypada ze se stoho dostal a ted tohle bože chudaček byl to nej herec *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • heath.4ever

:´-(

Dnes ráno jsem se dozvěděl tu hroznou zprávu... *9* Patricku, odpočívej v pokoji
  • Your lover

Rest in piece, Patrick:(I love u!
  • ei123

Re: Re: Re: Happy Birthday

Změna jedu tam za půl roku tak se eventuelně mužem domluvit kdo bude chtít ja doufam ze tu Petrik jeste bude. Bylo by to totiž divný žádat někoho z rodiny když by tam uz nebil. *3*
  • ei123

Re: Re: Happy Birthday

jedu tam až příští rok na prázdniny tak možná tak doufám
  • koombo1

Re: Happy Birthday

No to je super !!!
    Aby tě teď fanoušci nezahrnuli prosbami o obstarání Patrickova podpisu ! *14* *14*
  • ei123

Happy Birthday

Ahoj posílala jsem krátký dopis Petrikovi byla jsem na prázdninách u babičky v Texasu tak jsem se šla podivat na Petrikovu matku a předala jí ho. Petrik slavi narozeniny doma v Texasu s rodinou a přateli. Narozeniny ma v Americe až dnes. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit