-
s bohem
Je mi to moc líto byl to moc dobrej herec a taky tanečník.Ale tam kde je ho nebude žádná nemoc už pronásledovat takže sbohem.MTR *9* *4* -
SBOHEM PÁŤO
Tak tohle je rána do zad *9* Jeden z NEJlepších herců a musí zemřít ! Moc mě to mrzí a určitě další miliony lidí taky !
Tak Páťo , dávám Ti své poslední SBOHEM , ale v našich srdíčkách zůstaneš na dále . . . -
...
Rest in Peace.. *9* -
Nenávidím...
tento rok..nenávidím datum 18.5.,25.6. a 14.9. .....v tyto dny umreli lide,ktere jsem tolik milovala....Michael byl nejlepsi zpevak a tanecnik jakeho kdy svet spatril...miluji ho moc za to,jak byl laskavej a hodnej...Patrick byl skvelej tanecnik a herec,kterej dokazal zahrat roli Jonnyho v DD,tak,jak by nikdo jiny nedokazal..milujiho za to,co dokazal vydrzet a prestat,stejne jako MJ.....o tom prvnim datumu se zminovat nebudu,protoze je to osobni....miluji je vsechny,protoze byli temi,kym byli a nepretvarovali se,miluju je,protoze si to zaslouzi... -
Re: :(
ano,je to moc smutne....tanecnik byl tak skvely proto,ze tancil odmlacicka,jeho matka byla tanecnice...byl vazne skvelej -
Re: Patrick
patriku zname te jako jonnyho moc je nam lito ze tady uz nesj imam te radi spominame na tebe *9* -
Všem, kteří ho milovali
Ahoj, no opravdu s Vámi souhlasím. Nejdřív král popu, teď ,,král Hříšného tance". Je to vážně smutnej rok. Je mi ho moc líto a teď hlavně i jeho rodiny. Byl to skvělej herec v Hříšným tanci, ale i v těch dalších filmech... Vždycky do své role vydal tolik energie... Rakovina je prostě hrozná nemoc, která si svoje oběti nevybírá... Už tak dlouho kvůli ní trpěl a bojoval s ní, tak ať odpočívá v pokoji...
Upřímnou soustrast jeho rodině a všem, kteří ho milovali... -
Patriku
Patriku dávám ti navždy zbohem.Z tohoto světa odešel zase jeden hodný člověk.Proč si smrt vybrala právě jeho a Michaela Jacksona.Ale před 4 měsícema kdo by řekl že ho patrik přežije.Odpočívej v pokoji Patriku.Bože a kdo umře zase za další 2 měsíce,doufejme že už nikdo.Je ho hrozné co se v posledních pár měsícech stalo.Sotva se začínám vzpamatovávat z MJ smrti a další rána. -
Hl. str.
Jéé oni mu taky věnovali hlavní stránku.. to je milé.. *4* -
:(
Byl to skvělý herec.. nejvíce se mi líbil v Dirty dancing a v duchovi. Mel v sobe zvlastni kouzlo a umel tancit lip nez kdokoliv jinej. Je to strasne smutny ze odesel tak brzo. :( zacalo to Michaelem Jacksonem a ted on.. *9* co takhle si na jeho pocest dneska pustit nejakej z jeho filmu. Ja to tak asi udelam.. -
Re: Chudák
přesně tak..je mi z toho fakt smutno..když umřel Majky tak to bylo nejhorší..řekla sem si že už fakt nesmí nikdo takhle umřít..tenhle rok je fakt nejhorší *9* -
Re: Kondolenční kniha
Už jsem Lise a jeho rodině napsala. Je mi smutno z toho, že odešel zrovna Patrick.....vynikající herec a tanečník. -
Patrick Swayze
Ghost (Duch)a Dirty Dancing (Hříšný Tanec)to jsou dva jeho Best of filmy v nichž podal obdivuhodné výkony po boku slavných hereček Demi Moor a Jennifer Grey.Bude chybět na filmovém plátně,jeho opravdu velká škoda,byl to jeden z mála opravdu dobrých herců.Nezbývá než říci: Sbohem Patricku Swayze! A Upřímnou Soustrast jeho rodině,příbuzným a jeho přátelům. -
Chudák
Další ztráta. Sice nejsem jeho velká fanynka, ale je mi ho líto a tohle si nezasloužil. Stejně tak jako Michael Jackson... co je tohle za rok? *9* :'-( ať se tohle už nikomu nestane! Hlavně pokuď je mladý a má toho ještě hodně před sebou. To i Patrick mohl natočit spousty filmů... stejně jako MJ, kterým připravoval turné... R.I.P. Patrick and Michael :-* -
Kondolenční kniha
Já jsem napsala toto :
I wish my condoleances by Lisa and family of Patrick. Patrick was a excellent dancer, big actor of cinema and cowboy.
I don't never forget him.
Helena
Czech republic
Nebude vadit, když to opíšete...
Helena -
Sbohem
Bude to znít už asi trochu ohraně, ale přidávám se k těm, kteří truchlí nad nepříjemnou strátou našeho oblíbence.
Je mi to moc.
Sbohem!!! -
Patrick Swayze
všem fanouškum a faninkam toho to našeho společneho idola Patricka Swayzeho. vám všem přeju upřimnou soustrast
aj jeho rodině manželce. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *5* *16* *9* *5* *16* *9* *9* -
Kondolenční kniha
Pro všechny - na www.patrickswayze.net je možné napsat do kondolenční knihy pár vět rodině Patricka....
Prosím pište....!
Helena -
reportáž
Sháním fanynku Patricka, která má doma ještě nějaké jeho plakáty, obrázky apod. Chystám reportáž do dnešních zpráv na TV Nova. Ozvěte se na 725 58 68 79 -
zbohem
*9* *9* *9* *9* *9* *9* tak je to tu zbohem Patriku bojoval si statečně at se ti nahoře daří líp *4* mtmmmr