Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
658 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: s bohem

je to velká škoda byl moc dobrej! *9*
  • s bohem

Je mi to moc líto byl to moc dobrej herec a taky tanečník.Ale tam kde je ho nebude žádná nemoc už pronásledovat takže sbohem.MTR *9* *4*
  • SBOHEM PÁŤO

Tak tohle je rána do zad *9* Jeden z NEJlepších herců a musí zemřít ! Moc mě to mrzí a určitě další miliony lidí taky !
    Tak Páťo , dávám Ti své poslední SBOHEM , ale v našich srdíčkách zůstaneš na dále . . .
  • thesimsa

...

Rest in Peace.. *9*
  • petulkamilashekpsmj

Nenávidím...

tento rok..nenávidím datum 18.5.,25.6. a 14.9. .....v tyto dny umreli lide,ktere jsem tolik milovala....Michael byl nejlepsi zpevak a tanecnik jakeho kdy svet spatril...miluji ho moc za to,jak byl laskavej a hodnej...Patrick byl skvelej tanecnik a herec,kterej dokazal zahrat roli Jonnyho v DD,tak,jak by nikdo jiny nedokazal..milujiho za to,co dokazal vydrzet a prestat,stejne jako MJ.....o tom prvnim datumu se zminovat nebudu,protoze je to osobni....miluji je vsechny,protoze byli temi,kym byli a nepretvarovali se,miluju je,protoze si to zaslouzi...
  • petulkamilashekpsmj

Re: :(

ano,je to moc smutne....tanecnik byl tak skvely proto,ze tancil odmlacicka,jeho matka byla tanecnice...byl vazne skvelej
  • Re: Patrick

patriku zname te jako jonnyho moc je nam lito ze tady uz nesj imam te radi spominame na tebe *9*
  • forewerivannah

Všem, kteří ho milovali

Ahoj, no opravdu s Vámi souhlasím. Nejdřív král popu, teď ,,král Hříšného tance". Je to vážně smutnej rok. Je mi ho moc líto a teď hlavně i jeho rodiny. Byl to skvělej herec v Hříšným tanci, ale i v těch dalších filmech... Vždycky do své role vydal tolik energie... Rakovina je prostě hrozná nemoc, která si svoje oběti nevybírá... Už tak dlouho kvůli ní trpěl a bojoval s ní, tak ať odpočívá v pokoji...
    Upřímnou soustrast jeho rodině a všem, kteří ho milovali...
  • petr_jackson

Patriku

Patriku dávám ti navždy zbohem.Z tohoto světa odešel zase jeden hodný člověk.Proč si smrt vybrala právě jeho a Michaela Jacksona.Ale před 4 měsícema kdo by řekl že ho patrik přežije.Odpočívej v pokoji Patriku.Bože a kdo umře zase za další 2 měsíce,doufejme že už nikdo.Je ho hrozné co se v posledních pár měsícech stalo.Sotva se začínám vzpamatovávat z MJ smrti a další rána.
  • zanesskaaaa

Hl. str.

Jéé oni mu taky věnovali hlavní stránku.. to je milé.. *4*
  • b.e.t.u.l.i

:(

Byl to skvělý herec.. nejvíce se mi líbil v Dirty dancing a v duchovi. Mel v sobe zvlastni kouzlo a umel tancit lip nez kdokoliv jinej. Je to strasne smutny ze odesel tak brzo. :( zacalo to Michaelem Jacksonem a ted on.. *9* co takhle si na jeho pocest dneska pustit nejakej z jeho filmu. Ja to tak asi udelam..
  • kristyn875

Re: Chudák

přesně tak..je mi z toho fakt smutno..když umřel Majky tak to bylo nejhorší..řekla sem si že už fakt nesmí nikdo takhle umřít..tenhle rok je fakt nejhorší *9*
  • Re: Kondolenční kniha

Už jsem Lise a jeho rodině napsala. Je mi smutno z toho, že odešel zrovna Patrick.....vynikající herec a tanečník.
  • Patrick Swayze

Ghost (Duch)a Dirty Dancing (Hříšný Tanec)to jsou dva jeho Best of filmy v nichž podal obdivuhodné výkony po boku slavných hereček Demi Moor a Jennifer Grey.Bude chybět na filmovém plátně,jeho opravdu velká škoda,byl to jeden z mála opravdu dobrých herců.Nezbývá než říci: Sbohem Patricku Swayze! A Upřímnou Soustrast jeho rodině,příbuzným a jeho přátelům.
  • terusinaa

Chudák

Další ztráta. Sice nejsem jeho velká fanynka, ale je mi ho líto a tohle si nezasloužil. Stejně tak jako Michael Jackson... co je tohle za rok? *9* :'-( ať se tohle už nikomu nestane! Hlavně pokuď je mladý a má toho ještě hodně před sebou. To i Patrick mohl natočit spousty filmů... stejně jako MJ, kterým připravoval turné... R.I.P. Patrick and Michael :-*
  • koombo1

Kondolenční kniha

Já jsem napsala toto :
    I wish my condoleances by Lisa and family of Patrick. Patrick was a excellent dancer, big actor of cinema and cowboy.
    I don't never forget him.
    Helena
    Czech republic
    Nebude vadit, když to opíšete...
    Helena
  • bebesitt

Sbohem

Bude to znít už asi trochu ohraně, ale přidávám se k těm, kteří truchlí nad nepříjemnou strátou našeho oblíbence.
    Je mi to moc.
    Sbohem!!!
  • nika1979

Patrick Swayze

všem fanouškum a faninkam toho to našeho společneho idola Patricka Swayzeho. vám všem přeju upřimnou soustrast
    aj jeho rodině manželce. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *5* *16* *9* *5* *16* *9* *9*
  • koombo1

Kondolenční kniha

Pro všechny - na www.patrickswayze.net je možné napsat do kondolenční knihy pár vět rodině Patricka....
    Prosím pište....!
    Helena
  • reportáž

Sháním fanynku Patricka, která má doma ještě nějaké jeho plakáty, obrázky apod. Chystám reportáž do dnešních zpráv na TV Nova. Ozvěte se na 725 58 68 79

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit